Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Hoe maak ik een werpstok?


Recommended Posts

Hoi, al meerdere keren heb ik gelezen over het gebruik van een werpstok voor jagen en zelfverdediging.

Ik weet echter niet of zo'n stok van een bepaalde houtsoort moet zijn, hoe lang en zwaar ie moet zijn, en hoe je hem het beste gooit/gebruikt.

 

Is er iemand die hier ervaring mee heeft :confused:

 

Gr. en suc6, Martin.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

@CrossbowClan ik heb ze zelf nooit gemaakt , afgezien van een boomerang dan ;-) ook dit is een '' werp stok'' maar de meeste zijn allemaal van een zwaar hout gemaakt , hebben vaak (niet altijd !!) een wat gebogen vorm maar wel een wat vliegtuigvleugel profiel want je wilt een projectiel dat in de lucht blijft en snel is (dus de minste luchtweerstand heeft ) als je op het internet kijkt op throwing stick of throwing club zul je genoeg informatie vinden erover . ze zijn bedoelt om te jagen op klein wild konijn of houtduif ed van een niet al te grote afstand ..

Wat zelfverdediging betreft , je stok of wat dan ook naar iemand gooien is eigenlijk het laatste wat je wilt doen ;-)

gr will

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...