Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Popcorn machine voor kinderen (aka) de popcorn-stove


Recommended Posts

Nergens op het forum iets kunnen vinden over hoe en wat kinderen, deze zullen het waarschijnlijk ook wel overleven welke SHTF er ook mag gebeuren.

Misschien is dit topic hier niet op zijn plaats maar dat zien we dan wel weer, zoniet dan ben ik er zojuist 1 begonnen.

 

Kinderen blijven kinderen vandaar deze download over hoe je van een blikje en een kleerhanger een popcorn-stove kunt maken.

 

popcorn-stove

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 11 months later...

@MyronPrps, ik denk dat dit ongeveer degene is die @hamster wilde laten zien: http://www.scoga.nl/scouting/index.php?Popcorn-maken

ik denk dat de klerenhanger zo'n ding van ijzerdraad was en dat daarmee dan het onderstel werd gemaakt. of het blikje met mais en olie werd in het vuur gezet en als het uitgepoft was werd het met een klerenhanger er weer uitgevist aan het lipje bijvoorbeeld. het leek mij ook leuk om de link van hamster te bekijken maar ik denk dat er iets misging bij hem, of het is al verwijdert, dat kan ook natuurlijk.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...