Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Wat zitten er voor speciale veggi-prepdingen in de stock. Of wat prep je juist niet.


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik ben er nog niet over uit wat ik prep, ik weet wel dat ik veel zelfgemaakte geweckte jam maak (gewoon

al zo maar ook voor preppen tandje omhoog) en veel gedroogde bonen als prepmiddel. Daarnaast

alles wat gedroogd op te slaan is. En chutneys, eigenlijk alles wat langer dan een jaar houdbaar is qua wecken.

 

Ik ben ook geen blikvoer prepper, meer door dagelijkse niet-noodzaak. Ben wel nav vraagje hier wel

zaken gaan preppen als melkpoeder etc..blijft moeilijk..ook al kan ik nu rondkomen met tuin, zoals iemand zei,

straks heb je niks meer aan je tuin, dus zit daar flink over na te denken..enigste echt goede wat ik me

bedenk is vitamine rijk en calorierijk fruit te drogen en te sealen..

 

Maar het is nog een denkproces bij mij..

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...