Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Aanbieding naaigaren!


Gast Emmy

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast Dick Berts

Dank je Emmy. Heel belangrijk om voldoende garen in huis te hebben. Ik zie bij een langdurige shtf een enorme markt ontstaan voor het innemen van kleding. Ik hoop dat een hongersnood ons bespaard blijft, maar eten gaat wel heel duur worden. En dan gaan de bollen zoals ik toch wel wat afvallen....

Link to post
Share on other sites
  • 8 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...