Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Een trotse bezitter ...


Recommended Posts

Sinds deze week ben ik de gelukkige bezitter van maar liefst twee prachtige Singer trapmachines: de 201 en de 15k88, waarvan we de laatste al hebben uitgeprobeerd. Daarom kan ik al (met blijdschap) vertellen dat hij het prima doet: het stiksel ziet er werkelijk perfect uit.

 

Het trappedaal is wennen natuurlijk, dat moet qua beweging een mechanisme worden. Ik denk dat dit een dagje oefenen kost.

 

Je snapt niet dat ze de machines ooit electrisch hebben gemaakt. Ja, oke, die gaan sneller (dan je trappen kunt), maar haastige spoed is toch zelden goed.

 

De andere, de 201 is helemaal beeldschoon en puntgaaf, die heeft zelfs een prachtige kast alsof hij zo uit de winkel komt. Ik ga hem in het weekend proberen.

 

Dus wordt vervolgd,

 

Emmy, die Dick nogmaals bedankt voor zijn geweldige advies.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...