Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Wie weet de oorzaak


Recommended Posts

Laat ik mij even voorstellen ik ben hans en woon in Amsterdam, ben erg geïnteresseerd in het fenomeen zenders, ik hoop dit jaar te kunnen beginnen voor mijn N licentie.

Wat ik wou vragen is het volgende, ik heb een president grand (cb11 meter) met op het dak een I-MAX 2000 met Groundplane kit op ongeveer 20 meter sta, nou weet ik niet of dit cb gebeuren zo ineen is gezakt maar wat ik hier kan ontvangen misschien 1 of 2 mensen die er nog op zijn.

Is het overal zo of moet ik maar eens het dak op, heeft er iemand een idee?

Hans 1

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 3 months later...

Tja in Amsterdam moet je toch wel het 1 en ander kunnen horen/ontvangen. Op welke tijden luister jij? en ik neem aan dat je swr gewoon goed staat?

Het is tegenwoordig op de 27 MHZ rennen of stilstaan (de ene keer is iedereen aanwezig en de andere keer is het helemaal stil).

 

Ik zou niet echt weten wat verder het probleem kunnen zijn aangezien je vrij hoog zit met je antenne. (goeie antenne trouwens)

Er zijn in Amsterdam wel veel hoge gebouwen maar ik heb zelf met een mobiele spriet op de auto en met 4 wattjes genoeg gehoord en gesproken.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Hans1, misschien eens een tijd afspreken, wij zouden elkaar gemakkelijk moeten kunnen bereiken,... jij zou me zeker moeten kunnen ontvangen... zie setup.

Overigens het is redelijk stil in deze omgeving, ik ben net een netwerkje aan het opzetten in deze omgeving maar is nog erg in het beginstadium.

 

Stuur maar een pm voor een afspraak.

 

grts Wisks

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...