Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

"De Chinees", een van de grootste valkuilen voor een Singer gekkie.


Gast Dick Berts

Recommended Posts

Gast Dick Berts

Oh, oh, wat ziet de Chinese Singer replica uit de jaren zeventig er mooi uit, maar kwalitatief is het niks. Laten staan dus, tot ze vergaan en dat zal niet zo lang meer duren. Hoe herken je de Chinees? Afwijkende forse vergrendeling. Houten knopje op het houten dekseltje op het bakje rechts. Meetlat voor op de machine. En tenslotte die iets afwijkende kleuren van de Sfinx decoratie op de machine. Al met al is de Chinees niet makkelijk te herkennen voor een leek.

 

http://www.marktplaats.nl/a/antiek-en-kunst/antiek-naaimachines/m626344682-singer-nl-j2-retro-naaimachine.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pageNum=1&pos=10

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast Dick Berts

@mr.Gold. Nu kunnen de Chinezen als ze dat willen net zulke goeie spullen maken als het westen. In de jaren zeventig van de vorige eeuw waren ze daartoe nog niet in staat. Zo'n Chinese Singer doet het wel hoor, maar het is niet een derde van de onverwoestbare kwaliteit van een echte Singer. Overigens valt het niet uit te sluiten, dat ook zo'n Chinese Singer vanuit verzamelaars oogpunt ooit nog leuk wordt. Jaren geleden haalden verzamelaars van Petromax druklampen hun neus op voor Chinese neppers, waar heel listig "Made FOR Germany" in was geslagen in plaats van "Made IN Germany". Nu zijn deze lampen net zo gezocht als Zippo aanstekers, waar "Neppo" onder staat. Voor preppers zijn de kwalitatief slechte Chinese Singers echter ongeschikt.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...