Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Alarm voor het Singer district Hoorn !


Recommended Posts

Gast Dick Berts

O, wat is ie mooi. Moet je die vlam op de eiken kap eens zien. En er zit een origineel Singer sleuteltje bij, betalen de Amerikanen al 30 dollar voor. Met een beetje mazzel heb je de complete machine voor 30 euro. Ook het blikje dat erbij zit is leuk. Deze machine is ook een driekwartsmaat. Helaas gebruikt hij wel van die ouderwetse lange spoeltjes. Daar zullen er wel een paar van bij zitten, maar die koop je dus niet even zo in de winkel.

 

Marktplaats 610267532

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...