Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Singer schoenmaaksters naaimachine


Recommended Posts

Zowaar een schoenmaaksters naaimachine op Marktplaats. Zelf je schoenen maken, dat scheelt een hoop geld dames. Ik heb weinig verstand van deze machines. Wat ik wel interessant vind, is de slechte foto, waardoor er vermoedelijk weinig bieders komen. Deze machines zijn in de VS onbetaalbaar aan het worden. Ik zie ze voor 800 dollar en meer weg gaan. Hier koop je ze voor 75-100 euro met een beetje mazzel. Er is een detail waardoor het mogelijk toch om een heel goede machine zou kunnen gaan. Deze machine heeft zijn oorspronkelijke lade nog. Die laatjes zijn bij negen van de tien machines weg. Vergelijk het met ons inmiddels beroemde glimmende vliegwiel bij de gewone Singers. Herkennen we dat op een slechte foto, dan denkt een Singer gekkie: Kans!

 

599800208

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...