Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

prepass

Survival games (Artsen zonder grenzen)

Recommended Posts

Zijn er toevallig leden hier die meedoen aan deze mooie uitdaging? Helaas ben ik niet beschikbaar die 2 dagen (15-16okt).

Beschik jij over de cruciale eigenschappen die onze hulpverleners nodig hebben in hun dagelijkse werk in crisisgebieden? Laat jij je niet zo snel kisten en heb je doorzettingsvermogen?

 

Ben je flexibel, creatief en ondernemend en laat jij niet van je doel afbrengen? Durf jij je grenzen op te zoeken? Ga je graag een flinke uitdaging aan? Doe dan mee aan de Survival Games en haal zo geld op voor ons werk!

 

Ja, het is niet goedkoop maar je dient wel een mooi doel terwijl je jezelf nog eens laat uitdagen met deze oefening. (Incl gratis training vooraf)

https://www.artsenzondergrenzen.nl/ontdekken/campagnes/survival-games?gclid=CLWNrIf5_cYCFSLkwgodkd0MWw

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Op zoek naar waterfilters, branders, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga snel naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...