Ga naar inhoud

Satyagraha

Lid
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Satyagraha's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

43

Community reputatie

 1. Het is intussen 2014, ik heb diverse sites, files, lezingen, boeken enz enz bekeken om te proberen achter te komen hoe de stand van zaken zijn. Hetzelfde als 12-05-13 toen jij mij benaderde met je bericht. http://s.telegraph.co.uk/graphics/viewer.html?doc=396198-defe-24-2077-1 Dit soort files kom ik in alle landen tegen. Hoezo doofpot? Heb jij een serieuze bron van informatie kunnen vinden? Weet je een ingang tot interessante sites met afbeeldingen die ' scherp en in focus' zijn? Ik niet. Met alle technologie die wij nu hebben, inclusief smartphones met **megapixel resolutie, is er nog geen een duidelijke foto genomen. Alles is fuzzy, te ver weg of duidelijk nep. Hoe verder?....weet ik nog niet, maar ik geef het niet op.
 2. Ik heb het docu gezien. Ik ben niet onder de indruk en teleurgesteld! Het springt van de hak naar de tak en toont zero 'bewijs'. Oppervlakkig is een woord dat blijft hangen in mijn geheugen. Een 6 inch Atacama humanoid? 6 jaar oud toen het stierf en in de laatste 100 jaar overleden? Waarom is dat niet op CNN bij voorbeeld? UFO's uitnodigen door middel van groep meditatie? En als ze op komen dagen ( in de verte) ga je ze filmen met shit kwaliteit camera's? Waarom landen ze dan niet om "Hello" te zeggen? Bovendien de statement, " het is niet het feit dat ze hier zijn dat ons interesseert maar de technologie die ze gebruiken om hier te komen"!! WTF? Waar komen ze vandaan dan? Misschien zijn ze al duizenden jaren al op aarde. Kom op Steve Greer! Als je echt disclosure wilt, zou je met hard evidence moeten komen. (Kijk bijvoorbeeld hoe Judy Wood de 9-11 ramp anders in beeld heeft gebracht. Heb ik in een eerder post geplaatst). Ik ben reuze benieuwd wat uit Washington komt na de Citizen's hearing over disclosure. @Bartje: De links die je hebt geplaatst over UFO sightings passen in dezelfde catogorie als deze film, teleurstellend. Vind je niet? @ Mr.Gold: Ben met je eens...Kom maar op met de UFO's! Ik kom er op terug als ik wat beter info kan vinden.
 3. Dit herinnerd mij aan een clip uit een Monty Python movie.....quote, "The Romans gave us everything then, aquaducts, games....as much Gold as you could eat." ;0) En dat is de probleem...als de SHTF wat doe je met je goud? Eten kopen van de buurman? Een schaap van de boer? Ik bedoel het niet sardonisch maar ik snap niet waar de waarde in goud zit bij een evt. SHTF scenario. Wil je dat mij uitleggen aub?
 4. Hopsa! En daar hebben wij het antwoord. Wij schrijven SBS aan over Preppers en als nog een voorbeeld een nieuwe TV programma, klokkenluiders 9-11 DEW aanval.
 5. Dit vind ik erg lastig. Solidariteit.... hoe krijg je mensen in beweging om te demonstreren? Geen zin in omdat het (redelijk) goed met ons gaat. de rest is ' ver van mijn bed show' toch? Ik heb een keer gedemonstreerd tegen de ESM. Zielige opkomst, amateur organisatie. Maar voor een Project X party in Haren komen ze wel. Dank je wel voor je links.
 6. Hoe weet Steve Q wat de inhoud van de Fed Reserve is? Hoe weet hij dat de staven die vertoond waren aan de Duitsers goud geschilderde tungsten staven waren? Wie weet hoeveel goud de Fed res. heeft? Hopen dat zijn alert niet waarheid wordt dan maar! Dan hebben wij een Euro zone instorting, oorlog tussen Japan en China enz.
 7. Ik kan het niet hierbij laten en moet even in mijn eigen taal even wat zeggen: My footnote says: " It's not what you look at that matters, it's what you see." This is so true and exactly why government cover-ups work so well. They show you something and tell you what to see. You see exactly what they tell you to see. I say, look again with an open mind. Please look carefully at the footage of 9-11 and use your common sense. ( Look at any film on You Tube of the falling towers). What do you see? Look at the aftermath and the debris field, what do you see? Mijn verstand kan het niet verwerken. Er zijn teveel tegenstrijdige berichten. Er zijn teveel duidelijke feiten die verwijzen naar een DEW en gecontroleerd 'vernieling'. Pentagon ook. Wie weet van een serieuze website of forum waar dit soort feiten besproken worden in het Engels? ( of Nederlands).....
 8. Ik heb deze film gezien. Ventura is een beetje over the top voor mijn smaak en maakt van een serieuze thema een SBS6-achtig sensatie. Hij sprak met Hutchinson ( die overkwam als een verwarde gek) en Judy Wood. Hij sprak ook met Dr.Bell, een van de mannen die op Ronald Regan's Star Wars systeem heeft gewerkt. Dr.Bell stierf 2 dagen later van een hart infarct....WTF??? Wat is de follow-up van dit? Is het hiermee af? Teveel mensen die dichtbij een DEW ( Direct Energie Weapon) waarheid komen, sterven op twijfelachtige manieren. Hierna heb ik op de website van de FBI de files gelezen over Tesla...moet ik ook bang zijn? Mijn grootste vraag blijft....wanneer wordt Amerika wakker? Waarom blijft het bij Preppers, complot fora, Ventura TV programma's......waarom gaat het niet mainstream? Wat zijn jullie ideeën hierover?
 9. Vraag is, waar bleef al dat puin? WTC tower 1 = 1.250.000 tonnes, niet eens een 10e overgebleven!! Tower 2 idem, hoezo verschillende omringende gebouwen ook in free fall instorten? Waarom was er zoveel Tritium gevonden ( die geen radio-actieve straling af gaf)? Linkje van Brtje is leuk, maar gaat er vanuit dat het gecontroleerde implosies/explosies waren. Kijk aub ergens willekeurig op de beelden op You Tube van het instorten van de torens, open minded, je ZIET de gebouwen oplossen in stof als het valt, alles verdwijnt in het niets, stof is overgebleven...... Ik kan doorgaan, maar bepaal zelf.
 10. @Kungfufox. Check, begrepen. thanks voor het samenvoegen.
 11. COMPLOT 1) Aanslag 2) Combine 3) Conjuratie 4) Conspiratie 5) Geheim verbond 6) Intrige 7) Ondermijning 8) Sluwe tegenwerking 9) Samenzwering 10) Samenspanning 11) Snood plan Gevonden op mijnwoordenboek.nl Complot het complot zelfst.naamw.Uitspraak: [kɔmˈplɔt] Verbuigingen: complot|ten (meerv.) geheim plan Voorbeeld: `een complot om de regeringsleider te vermoorden`Synoniem: samenzwering ... Gevonden op http://www.woorden.org/woord/complot Hoe bewijs je of een event wel of niet een complot was/is? Blijft toch een theorie? Bewijs materiaal in voor of nadeel kan wetenschappelijke feiten zijn?
 12. Hier is de website van Dr.Judy Wood. http://www.drjudywood.com/ Hier vind je haar brieven naar NIST ( American National Institute of Standards and Technology) die de onderzoek deed na het instorten van de WTC gebouwen. En de respons van NIST naar haar. Behoorlijk indrukwekkend. Ik begrijp nog niet na al die jaren waarom het volk van de VS niet in opstand zijn gekomen. Er zijn teveel vragen onbeantwoord. Kleine voorbeeld..iets off track....Pentagon 9-11, wie heeft er ooit beelden gezien van een vliegtuig voor of na de aanslag? Waarom is er zo weinig info beschikbaar? Ditzelfde lethargie in de verslaggeving van de resultaten van het onderzoek naar de oorzaken naar de redenen van het instorten van zoveel gebouwen, ( puin en overblijfselen minder dan een 5e van wat het had moeten zijn, en geen registratie van aardschokken tijdens het instorten) is schokkend! Evidence? Waar zijn de resten van de kantoren, meubels, computers, deuren, muren, stalen constructie, vliegtuig motoren.....niet onbelangrijk de 1 miljoen tonnes aan puin per toren? Anyway....ben benieuwd naar jullie meningen.
 13. http://www.globalbemvoices.com/videos/lectures/dr-judy-wood-evidence-of-breakthrough-energy-on-911/ Ik heb deze 3 x getest, geen fouten, succes.
 14. Well, that was the worst Apocolypse I've ever seen!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...