Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Salwa

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Salwa

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Bedankt Vempain voor je bericht! Het zijn zeker algemene vragen, maar omdat onze krant voor de regio Drechtsteden is, is het wel gewenst dat de mensen die ik spreek hier ook vandaan komen. Ik ben vooral benieuwd hoe je erbij komt om prepper te worden en hoe die levensstijl eruit ziet. Vooral omdat veel mensen er weinig vanaf weten, lijkt het me hartstikke interessant. Ik stuur je wel even een privé bericht!
 2. Sorry, ben nog niet helemaal wegwijs op dit forum. Ik ben geen student, heb mijn oproep dan ook oorspronkelijk niet in dit topic geplaatst. Ik werk voor een krant en zou graag iemand willen spreken uit regio Drechtsteden. Ik heb eerder anoniem een prepper geïnterviewd en begrijp de privacygevoeligheid, vandaar dat het gewoon telefonisch en anoniem zou kunnen. Lijkt me heel interessant en hoop dat iemand me kan helpen, bedankt!
 3. Hallo allemaal, Mijn naam is Salwa en ik ben op zoek naar preppers in de omgeving Dordrecht die mij hier iets meer over kunnen vertellen. Hoop dat iemand me kan helpen, bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...