Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

pinguin

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over pinguin

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  hier en op mijn werk
 1. dit kon iedereen schrijven met een heel kleine beetje kennis en gebruik van het internet.
 2. en ff de vertaling voor de niet tukkers: Er ligt tussen Dinkel en Regge een land Ons schone en nijvere Twente Het land van de arbeid het land der natuur Het steeds onvolprezene Twente Daar golft op de essen het goudgele graan Doet 't snelvlietend beekje het molenrad gaan Daar ligt er de heide in 't paarsrode kleed Dat is ons zo dierbare Twente (bis) Waar Twickel zijn torens uit 't eikenloof heft De Lutte zijn heuvels doet blinken De paasvuren branden alom in't rond En 't landvolk de kersthoorn laat klinken Daar
 3. ik ben geboren en getogen in Twente en ook Overijssel hoort erbij dus: Dôar lig tuss'n Déénkel en Regge 'n laand oons mooie en neerige Twèènte 't Laand van katoen en 't laand van d'n es den greun is in wéénter en lèènte. Doar ruust de rouw op d'n kaamp in de wéénd geet 't rad van de möl in de bekke gezwéénd Dôar steet nöast d'n eek'n d'n beuk en de dan Dat is oons zo leeve land Twèènte (bis) Woar Twickel zien' toorns oet 't eek'nloof beurt, de Lutte zien baarge döt bléénk'n 'n Boak'n in de boerschop op poas'n nog braa
 4. echte skills heb ik nog niet. ik kan een beetje leiding geven ( aangezien dat het bij mijn werk hoort) ik heb verder ervaring met het verbouwen van gewassen in de moestuin. van aardappelen tot bonen tot fruit. daarnaast dan ik meubels repareren en maken. als kind het ik ook vaak met een buks geschoten. das nog maar 10 jaar geleden
 5. bij het programma the colony van discovery channel worden meerdere dingen uitgelegt hoe die gemaakt kunnen worden en een daarvan in ook een windmolen.
 6. moody's is ook een bedrijf ( let op ik zeg gewoon bedrijf dat ook winst moet maken) dat gaat over de waarderingen van landen. zij maken gewoon de economie verder kapot door dit soort afwaarderingen te doen. en dat doen ze vanuit mijn oog uit alleen maar om meer winst te maken. en wie controleert dit bedrijf. niemand. dus ze gaan gewoon lekker door met geld bij elkaar schrapen. let wel op dit is mijn mening. ik kan het best fout hebben.
 7. ik ben een keer tijdens vakantie bij familie in belgie geweest en daar ging het weer flink te keer. ik ben daar maar een avond geweest maar de stroom sloeg er 3 keer af door bliksem inslag en de bewoners konden in het donker het hele huis door om de stroom er weer erop te zetten dus misschien is in het donker je hele huis door kunnen lopen ook geen gek idee om te trainen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...