Ga naar inhoud

wat een losers hier.

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wat een losers hier.'s prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

6

Reputatie

  1. ja, te direct misschien, een prepper wordt eigenlijk op het eind atijd geconfronteerd met de harde waarheid. Dus ik vond het wel een leuke reactie. Mensen die preppen kunnen niet overlevingsmiddelen bagetaliseren. Dat is mijn mening.
  2. Budget preppen is eigenlijk een beetje raar om te horen, omdat het eigenlijk helemaal geen geld hoeft te kosten. Je huis ombouwen naar een overlevingsbunker is eigenlijk gewoon herdecoreren. Preppen is voorbereiden om te overleven in een situatie. Eigenlijk kan een mens zo de natuur inlopen en er gewoon overleven. Je kan alles maken en je kan alles uit de natuur halen. Je lichaam voorbereiden is ook preppen. Het is mogelijk om gewoon water uit de sloot te drinken. Als je dat regelmatig doet gaat je lichaam wennen an de bacterieën etc. Maar preppen om in een bunker naar tv te kijken en chips te eten heeft meer met luxe. Gewoon thuis leven in dan toch afdoende. Wat wil je dan nog meer. Je kan geen tonnen eten inslaan, of allemaal multitools of bouwmaterialen. Budget is absoluut niet nodig om te preppen, het preppen is een voorbereiding en dat is voor de lange termijn verzamelen van wat je nodig hebt om op het moment in leven te blijven.
  3. Wat een grappige reacties hier, niet echt de reacties van survivors. Het klinkt een beetje burgerachtig, vanuit de luie stoel met een zak chips erbij. Laptopje op schoot. En dan het dit preppers, wel dat was fun om eens te lezen. Maar hier is het punt, waarom preppen jullie eigenlijk? Survival is niet iets wat je zomaar kan, het is niet een kwestie van zakke chips inslaan en wachten tot de politie langs komt om te zeggen dat je weer naar buiten mag. Preppen is je voorbereiden op zware tijden waarin je 100% voor zelfbehoud op jezelf bent aangewezen. Hoe kan je niet voor het een kiezen en voor dat wel. Survival is in leven blijven any means nessecary! Als nu de economie instort, hoeft alleen het elctriciteitnet uit te vallen en dan werkt niets meer. Het leven wordt erg schaars. Nu zijn mensen geprept kasten vol met chips etc. Nu zijn er mensen die in paniek raken en gaan stropen voor voedsel, water onderdak. Dat is je eerste probleem, overvallen om je chips te stelen. Of je water. Mensen hebben de neiging om in een snel tempo heel beestachtig te worden. Preppen is als je aangevallen wordt met traangas om je uit je schuilplaats te lokken en je dan afteslachten, je chips te stelen en je vrouw en kinderen te verkrachten. Daar prep je voor, daar zorg je voor dat je met een groepje bent. Het is nooit tegen kernaanvallen of oorlogen, maar altijd tegen je medemens. Die mensen die als je op de radio hoort dat er iets gaat gebeuren, zij naar de winkel rennen om al het wc papier op e kopen. Maar niet bedenken dat zij al dat wcpapier en hun chips kopen voor anderen. Je prept voor koude nachten, dorst honger, om te kunnen ademen, te overleven, niet voor een buurtfeest. Gasmaskers zijn een zeer crusiaal punt in je overleving, wnt als het systeem instort zit de politie thuis om hun eigen familie te beschermen. Je bent totaal op jezelf aangewezen inclusief al je preparatie, ben je bang voor dingen of denk je dat je het niet nodig hebt, ben je geen prepper of survivor. Maar gewoon een lief klein schaapje die doet wat anderen hem opdragen. Succes en cheers.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...