Ga naar inhoud

deheugden

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door deheugden

 1. 6 jaar later, maar sluit je de rocketstove dan op een schouw aan of gebruik je deze alleen buiten?
 2. Ondertussen iemand al ervaring hiermee opgedaan? Ben zelf nog altijd aan het zoeken.Verder net een barbecue op propaan aangeschaft, kachel dus ook maar op propaan.
 3. ondertussen zijn we nog niet klaar met de Zibro. Was vandaag van plan om inde , koude, garage te gaan werken. Ikz et de Zibro daar neer, hoor bij het draaien van de knop naar rechts een hoge lange piep en daarna is het afgelopen. Wanneer ik de noodknop druk springt de draaiknop maar half terug en de kachel springt niet aan. batterijen getest, lijken goed. Oplaadbare gebruikt, ook niks(zelfs geen piep).
 4. Nu alleen nog kijken of die wieken ergens goedkoper te vinden zijn. 30 tot 35 euro vind ik wel wat prijzig.
 5. Ik wil overgaan tot de aanschaf van een mobiele gaskachel. De info die ik hier vind, gaat over kleine kachelrjes van 2 kw max met Actionbussen gasen is al wat ouder. Iemand met een actuelere informatie over mobiele gaskachels met bijv. van die campinggasbussen? Dank.
 6. Omdat de CU net zo is als vvd/d66/GroenL,enz. Sgp zou beter zijn tegen de geldverslindenden ambtenarij
 7. Ik wil hem ook als backup. We hadden ook een houtkachel, maar die is niet meer te gebruiken. Een nieuwe is dan weer te duur. Ik heb wel een smaller schroefje moeten plaatsen dan het originele anders werkte de terugklap nml niet. De klem kwam nml met een sxhroefje van hetzelfde formaat als het origineel niet diep genoeg in het witte plastic houdertje.
 8. Hij werkt, aangepaste schroef. Vind de warmte wat tegenvallen. In het begin stinkt het, petroleum c van het tankstation
 9. Ik heb hem gekregen van iemand die het niet zo handig vindt. Schroef uiteindelijk met de dremel weggekregen. Of de wiek vervangen moet worden, volgens mij wel. Heb de foto bijgesloten
 10. Uitboren lijkt mij ook een optie, maar ik heb nog niet kunnen achterhalen welke schroef erin zit. Zibro zelf reageert niet en de winkel waar ik hem gekocht heb, doet moeilijk.
 11. Vorig jaar tegen de winter heeft een kennis een Zibro gekocht, heb deze recent van hem gekregen.Nu wil ik de kous vervangen, maar nu blijkt 1 schroef, die op de beugel, niet lost te krijgen. Sterker, die hele bovenkant van de kop is nu versleten. Iemand hier ervaring mee? Dank alvast.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...