Ga naar inhoud

zanzarra

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

zanzarra won de laatste dag op 18 juli

zanzarra had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

zanzarra's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

21

Community reputatie

 1. lood smelten op vol vermogen. bij koken hoeft dat niet.
 2. geen mega kookkunstjes uitgevoerd normaal 2x koffie en 1x maaltijdje niet veel nodig voor een dag
 3. heb echt geen tijd bij gehouden helaas .maar er zijn betere prikblikjes verkrijgbaar die passen gewoon ook
 4. werkt prima zet er vaak koffie mee en warm mn eten er mee op aan de waterkant de mijne heb ik al 5 jaar ong.onlangs nog 10 dagen mee op trip geweest 2 man met 2 blikjes gedaan
 5. beste Jan; je hebt sommigen van ons nu al uitgemaakt voor moordenaar. schaamtelozen en onmenselijke mensen (en zelfs niet beschouwt als mens ) , nu plaats je een bericht over gerechtigheid en verantwoording . ik ken nog een verhaal over een splinter en balk .
 6. t is arrogant om te denken dat we van natuur kunnen winnen , t is ook niet dat we dit ooit voor de griep hebben gedaan, waaraan ook jaarlijks veel doden vallen. en dan maar stoppen met autorijden daar vallen jaarlijks ook veel doden ,dan vraag ik me af waar stopt t en waar het begint. drank ,roken, gevaarlijk werk,buiten lopen(want er zijn ook af en toe mensen die door bliksem geraakt worden) en van die coronamaatregelen zijn er enorm veel depri mensen die weer een enorm risico lopen op zelfdoding . aanklagen omdat t leven gebeurd? is de wereld psychisch gestoord? hoeveel liggen er nu meer in het ziekenhuis ? en besmettingen is hoog omdat ze elke banggemaakte mafketel checken zo lijkt t erger als de eerste golf de enigge golf die ik zie is de verstandverbijserings golf van de bevolking medeleven met de bevolking? dat heb ik wel hoor. zie alleen dat mensen kapot gaan aan isolatie en dat vind ik erger dan een paar natuurlijke doden en ja dat is kut voor die aantal die er wel aan sterven ,erger nog voor de nabestaanden .
 7. ja klopt dat wassen maar daar haal je de parasietaire wormen niet uit de plant.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...