Ga naar inhoud

ThinkAhead

Lid
 • Aantal items

  145
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

179 profielweergaven

ThinkAhead's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

177

Community reputatie

 1. Ik hoop ergens nog zo ontzettend hard dat het op de 1 of andere wonderlijke wijze niet tot een explosie gaat komen... Time will tell...
 2. 1135 8 patiënten overleden, 176 nieuwe patiënten, in totaal 1135 positief geteste personen
 3. Rutte vertoont alle kenmerken van een rasechte narcist...
 4. Thanks... Nou, hopelijk blijft het voor jullie bij deze symptomen! Gelukkig ben je goed voorbereid waar mogelijk! We denken aan jullie! ?
 5. Wie beweerden ook alweer dat de kinderen en jongeren onder de 20 niet zo vatbaar zouden zijn? https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5056536/sehraz-breda-coronavirus-16-intensive-care-besmet-covid19 Er is altijd een kans aanwezig dat het toch fout loopt... Ook al ben je nog zo gezond.
 6. Hoe was jouw/jullie contact dan gegaan als ik dat mag vragen? Vluchtig en op redelijke afstand, lange tijd in eenzelfde ruimte samen, of misschien intiemer door een begroeting dmv de drie zoenen op de wang?
 7. Oh jakkes! Wat balen voor jullie. ? Hier nog niks...
 8. Misschien zijn draaiende jets dan wel een erg lompe oplossing...
 9. Als ze daar dan zo snel mogelijk ''Corona Ziekenhuizen'' van kunnen maken...
 10. Maar nu zou de noodlijdende luchtvaart in ieder geval nog op de 1 of andere manier kunnen worden ingezet. Vliegtuigen ombouwen als opvanglocaties e.d.? Trek alle stoelen er tijdelijk uit en hop!
 11. En wat vinden jullie van deze? Gezien tussen de vele reacties op Nu.nl. En ik dacht gelijk: Desperate Times Call for Desperate Measures... Daar moet wel wat van te maken zijn, toch? @Bunkerprepper Hoe kan je deze ideeën bij de juiste mensen krijgen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...