Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kenway

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutraal

Over Kenway

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

45 profielweergaven
 1. Weet niet of je deze al hebt gezien? Het blijft een tweet, maar wel van een bekende journalist die het zich niet kan veroorloven zomaar onzin te gaan twitteren.
 2. Bedankt voor je hulp! Ik zal het onthouden voor als ik nog vragen heb Grtz, Kenway
 3. @Richa @JJ&A Dankjulliewel! Vind het fijn om te lezen dat meer mensen er zo overdenken. Ja, ik vind het preppen echt heel leuk! Vooral het gevoel van veiligheid en zelfredzaamheid doet me goed. Heb me ook voorgenomen om na deze coronacrisis het preppen aan te houden en ook meer rond survival te doen. Maar tot die tijd blijf ik lekker veilig binnen
 4. Op mijn middelbare school is het helaas niet anders. Sommige mensen hoesten en niezen en komen gewoon nog naar school. Tijdens Nederlands zat ik naast een vriendin met blijkbaar enorme keelpijn. Ze zei dat ze denkt wat aan der amandelen te hebben en zou nog naar de huisarts gaan. Een andere schoolvriendin der vader is nu behoorlijk ziek geworden thuis en ligt de hele dag in bed. Ze komt nog steeds naar school en wilde zelfs zaterdag uiteten in de stad i.p.v. thuisblijven. Jongens uit mn klas hoorde ik lachen over hoe ze carnaval hebben gevierd in Tilburg met een vriend di
×
×
 • Nieuwe aanmaken...