Ga naar inhoud

Blontie

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

127 profielweergaven

Blontie's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

29

Community reputatie

 1. Ja inderdaad, daarom zal Rutte er dus ook wel niet bij zijn en pas morgen avond een persconferentie geven zodat hij meer tijd heeft om te kunnen reageren op alle commentaar die er nu op komt.
 2. Net bekend via npo radio 1 dat die ook dicht gaan.
 3. Bedankt voor je melding! Weet niet of ik nog meer meldingen voor m’n regio gemist hebt, maar zie via de ggdTwente dat er vandaag 4 nieuwe meldingen bij zijn gekomen, dus zal die zometeen even bijwerken. Ik had tot nu toe nog geen tijd gehad.
 4. Onderstaand diverse links naar berichten en maatregelen in Overijsel/Twente: Het ROC van Twente heeft besloten vanaf maandag 16 tot en met 31 maart geen lessen meer te geven op alle schoollocaties. Viroloog Erik Maarsingh bij de GGD Twente: 'Zestig procent (700.000) in Overijssel wordt ziek'. rtvOost uitzending Thuis in Overijssel. In verband met het corona virus is de voedselbank Midden Twente tot tenminste 31 maart gesloten. Er is geen uitgifte van voedselpakketten. Weet niet of deze al ergens voorbij waren gekomen en misschien ook niet voor iedereen van relevant, maar voor de geïnteresseerden onder ons ?
 5. Een soortgelijk bericht uit Overijssel terwijl (wat we weten) het hier (nog) minder is dan in Brabant. https://www.rtvoost.nl/nieuws/327355/Noodverordening-Veiligheidsregio-Twente-verbod-op-evenementen-met-meer-dan-100-personen 200313-Noodverordening-VR-Twente-ondertekend.pdf
 6. Ja hoor tot nu toe bij ons in VR5 Twente nog wel, alleen word er niet altijd veel info over de patiënt (zoals) leeftijd en geslacht vrijgegeven.
 7. Ik heb er een tijdje geleden via YouTube ook wat over gezien, heb het niet helemaal bekeken en weet ook niet of dit goed en betrouwbaar is. Maar via deze link kom je bij het filmpje.
 8. Bedankt voor de melding? Ik had hem toevallig net toegevoegd aan de lijst. Ook heb ik de 2 meldingen uit Enschede verwerkt in de lijst.
 9. Ik denk dat er op dit moment nog meldingen verwerkt worden en nog gezocht word naar bronnen om die meldingen te kunnen bevestigen.
 10. Ok ik had namelijk ergens gelezen dat er ook mensen nodig waren voor de grensregio, maar zal dan niet alle meldingen die ik tegenkom in de Duitse grensstreek hier plaatsen. Deze melding is inderdaad erg dicht bij de grens en er wonen ook veel Nederlanders hier net over de grens, een beetje het zelfde zoals in het zuiden van het land. (Dat zal trouwens langs de hele grens zo zijn?)
 11. In Ahaus (Duitsland) net over de grens bij Enschede is een nieuwe besmetting gemeld die terug te leiden is naar een eerder (reeds hier bekend) geval in Borne (NL). Melding komt via de site van Kreis Borken http://www.presse-service.de/data.aspx/static/1039010.htm?fbclid=IwAR2o3_JlIi9azDdBfNHq8xWaa8n6wBFYf7ittbQfiEciSP12npcPSkFG2gc Weet niet of de Duitse grens besmettingen hier ook gemeld moeten worden, maar anders hoor ik het wel als ze ergens anders heen moeten.
 12. Ik probeer de grensregio met Duitsland ook een beetje te volgen en kwam via het RKI (Als ik goed begrijp de Duitse variant van RIVM) dit tegen op hun website. Moet dit nog doorlezen en de rest van de site doorspitten, maar dit lijken mogelijke maatregelen om verspreiding tegen te gaan. https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Kontaktreduzierung.html Sorry zie net dat er al wat over was gepost voor mij.
 13. Coronavirus vastgesteld bij patiënt die bij spoedeisende hulp MST in Enschede was. Hij/zij zit in thuisisolatie, maar geen verdere gegevens over persoon bekend. Link: rtvOost Link: Tubantia Hoop dat het er goed op staat, dit is namelijk m'n eerste post. Lees al een hele tijd mee, maar anderen waren me steeds voor om al te melden wat ik in mijn regio vond. Tot nu toe ook nog niet veel te melden in mijn regio, maar dat zal nu binnenkort dus wel veranderen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...