Ga naar inhoud

jeruine

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jeruine

  1. Ja ik ben nieuw hier @Loreen , oke geen nieuwe spullen aanbieden. Thx voor de info. Dom en blond zal ik maar zeggen. Er val ook zoveel te zien en te lezen. Groet Jeroen.
  2. Ja die is goed @Peerke, oke de 3 ventilatoren zijn Made in China. , (zit er 1 van binnen ook, zal je ff voor zijn). Maar ik had beter kunnen beschrijven dat er geen besturing van processoren in zaten,maar goede transistoren. En van de ringetjes, plaatsen we er ringetjes er tussen de ventilator . Geen probleem. En @QuickFix ook heel goed opgemerkt ,het moest inderdaad Mobitronic met een O. En wat @fragalot zij over de CE RoHs ,waren we ook vergeten te vermelden. Voor de rest hoop ik dat alle fouten aan de buiten kant zijn opgelost.! Want aan de binnen kant werkt die perfect ,want ze worden eerst een tijd getest voordat die de deur uit gaan. En voor die geen die wil weten wat er binnen in zit ,dat komt allemaal uit Europa. Zijn er nog meer dingetjes ,dan hoor ik het graag. Het was namelijk het eerste prototype. Oja @QuickFix @wodan de prijs €399,- had ik er ook bij de advertentie moeten zeggen. Dank aan jullie alle van de bekritisering om fouten uit het product te halen. Groet Jeroen.
  3. Sawyer Mini SP128 Waterfilter. Uniek lichtgewicht, compact en extreem duurzaam waterfilter, geschikt voor +/- 378.540 liter water. 0,10 Micron membraan. Tot nu toe de beste waterfilter die er is en niet duur !!!!
  4. [MOD: aanbieden spullen doen we op draadje -marktplaats. (Min. 25 posts + spullen mogen niet nieuw zijn (of na overleg met admin)) Input: 12 Volt. DC, Output : 210 Volt. / 230 Volt. AC. 50 Hz. Continuous Power : 3000 Watt. Peak Power : 6000 Watt. Uitgerust met een USB poort zodat u ook uw USB apparatuur eenvoudig kunt opladen. Ook je senseo koffie apparaat werkt er perfect op !!!! Handig en eenvoudig aan te sluiten. [ATTACH=CONFIG]19488[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19489[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19490[/ATTACH]
  5. Hoe lang kan je water opslaan en hoe. Zelf heb ik een Care plus sp128 filter , goed voor 350.000 liter water te zuiveren als je het mag geloven? En dat maar voor € 39,95 bij Bever sport.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...