Ga naar inhoud

jeruine

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jeruine's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

11

Community reputatie

 1. Ja ik ben nieuw hier @Loreen , oke geen nieuwe spullen aanbieden. Thx voor de info. Dom en blond zal ik maar zeggen. Er val ook zoveel te zien en te lezen. Groet Jeroen.
 2. Ja die is goed @Peerke, oke de 3 ventilatoren zijn Made in China. , (zit er 1 van binnen ook, zal je ff voor zijn). Maar ik had beter kunnen beschrijven dat er geen besturing van processoren in zaten,maar goede transistoren. En van de ringetjes, plaatsen we er ringetjes er tussen de ventilator . Geen probleem. En @QuickFix ook heel goed opgemerkt ,het moest inderdaad Mobitronic met een O. En wat @fragalot zij over de CE RoHs ,waren we ook vergeten te vermelden. Voor de rest hoop ik dat alle fouten aan de buiten kant zijn opgelost.! Want aan de binnen kant werkt die perfect ,want ze worden eerst een tijd getest voordat die de deur uit gaan. En voor die geen die wil weten wat er binnen in zit ,dat komt allemaal uit Europa. Zijn er nog meer dingetjes ,dan hoor ik het graag. Het was namelijk het eerste prototype. Oja @QuickFix @wodan de prijs €399,- had ik er ook bij de advertentie moeten zeggen. Dank aan jullie alle van de bekritisering om fouten uit het product te halen. Groet Jeroen.
 3. Sawyer Mini SP128 Waterfilter. Uniek lichtgewicht, compact en extreem duurzaam waterfilter, geschikt voor +/- 378.540 liter water. 0,10 Micron membraan. Tot nu toe de beste waterfilter die er is en niet duur !!!!
 4. [MOD: aanbieden spullen doen we op draadje -marktplaats. (Min. 25 posts + spullen mogen niet nieuw zijn (of na overleg met admin)) Input: 12 Volt. DC, Output : 210 Volt. / 230 Volt. AC. 50 Hz. Continuous Power : 3000 Watt. Peak Power : 6000 Watt. Uitgerust met een USB poort zodat u ook uw USB apparatuur eenvoudig kunt opladen. Ook je senseo koffie apparaat werkt er perfect op !!!! Handig en eenvoudig aan te sluiten. [ATTACH=CONFIG]19488[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19489[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19490[/ATTACH]
 5. Hoe lang kan je water opslaan en hoe. Zelf heb ik een Care plus sp128 filter , goed voor 350.000 liter water te zuiveren als je het mag geloven? En dat maar voor € 39,95 bij Bever sport.
 6. Koersdoel Euro omlaag naar $0,80 13 MAART 2015 IN GOUD Koersdoel Euro is vandaag verlaagd naar $0,80 door Goldman Sachs. De Euro is in een jaar tijd 24,4% gedaald ten opzichte van de Dollar. Dit zijn enorme bewegingen in de wisselkoersen van veel verhandelde valuta’s. Beleggers die in de AEX hebben belegd het afgelopen jaar kijken terug op een rendement van 28,7%. Maar wanneer het negatieve effect van de wisselkoers wordt meegenomen dan blijft er een schamele 4,3% over. De goudprijs is in dat zelfde jaar in Euro met 9,6% gestegen waarmee goud het ruim twee maal zo goed deed als de AEX. Terug naar Goldman Sachs. De bank verlaagde begin januari het koersdoel Euro naar 1,0 versus de Dollar. Vandaag deed Goldman Sachs een bijstelling in het koersdoel. Binnen een jaar ziet de bank de Euro naar pariteit gaan versus de Dollar. Aan het einde van 2017 hanteert Goldman Sachs zelf een koersdoel voor de Euro van $0,80. Daarmee heeft Goldman Sachs het laagste koersdoel van alle grote financiële instellingen. ING stond eind vorig jaar boven aan de lijst van banken met het laagste koersdoel maar Goldman Sachs gaat nu een stap verder. Mocht de verwachting uitkomen dan verliest de Euro binnen 3 jaar nog eens 24% van haar waarde.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...