Ga naar inhoud

John-69

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

John-69's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Community reputatie

 1. Dus je zegt dat Israël ze binnen 72 uitschakelt, wel vreemd Amerika en de rest van hun bende dat maar niet voor elkaar krijgt terwijl ze zo superieur zijn, nee dat gaat er bij mij niet in
 2. IS (Israëlische Staat) voorheen ISIS evenals Al Qaida gevuld met westerse wapens is gecreëerd door Amerika en Israhell de zionisten, je nooit afgevraagd waarom die moslims niet hun meest gehate vijand Israël aanvalt en wel de rest van het midden oosten wat feitelijk hun broeders zijn. Amerika en Israël zijn echt het as van het kwaad in deze wereld en een bedreiging voor de hele wereld waar zij komen zaaien ze dood en verderf. En de rest evenals Europa huppelen erachteraan. onderdruk natuurlijk want anders zijn ze zelf aan de beurt.
 3. Nog even vergeten te melden de prijsvan deze radio is rond de 50 Euries
 4. Ik heb een Eton am/fm radio met zaklamp, opwindbaar dus zonder batterij ook oplaadbaar via de zon en je er zit ook een usb aansluiting om bijvoorbeeld je telefoon op te laden.. Super ding
 5. Mooie sport heb het intro filmpje even bekeken, ik zelf beoefen krav maga dat lijkt er wel een beetje op. Overigens raad ik iedereen aan zo'n soort zelfverdediging sport te beoefenen.
 6. Hoi Stuudje, ik was inderdaad niet op de hoogte dat dit verboden was simpelweg omdat het gewoon te koop was bij de dumpstore wel weet ik dat het verboden is om het bij je te hebben op straat wat ook logisch is maar dat was niet het geval. Het zelfde voor de survival mes deze gewoon te koop bij Bever in Den Haag naar mijn idee mag je dit gewoon hebben maar je mag er niet mee de straat op.
 7. Hoi Peerke, Ik heb geen afstand gedaan van beide voorwerpen maar dat maakt toch niet uit want ze nemen het je gewoon af. Die boete zal ik dan waarschijnlijk toch moeten betalen, dat is balen. En die mes koste me ook 100 euro en ik moet nu een nieuwe aanschaffen met de voorwerpen die ik nu kwijt ben en de boete heb ik al gouw een schade van 500 euro Bedankt voor je reactie
 8. Hoi Drent, Ik zal eens een bezoekje doen bij de rechtswinkel voor informatie wat dit betreft. Bedankt
 9. Hoi Windmill, de ploertendoder heb ik in Nederland gekocht bij de plaatselijke dumpstore het is idd een uitschuifbare stalen staaf met een stalen bol erop, wel wil ik erbij zeggen dat ik deze een jaar of 10 terug had gekocht wellicht was het toen nog niet verboden.
 10. Hallo allen, Nou heb ik laats een nare ervaring gehad, Ik kreeg een huiszoeking van de politie onder het mom van de opium wet omdat 1 of andere grapjas had beweert dat er bij mij een wietplantage zou zijn wat uiteraard niet het geval was maar goed de politie ging mijn huis dus binnenstebuiten keren. Op een gegeven moment komen ze bij een kast waar mijn survival uitrusting ligt opgeslagen en tussen deze spullen lag ook een survivalmes zo'n Bear Grylls mes met fire starter en een ploertendoder. Deze werden in beslag genomen want zei de agent dit is verboden wapen bezit. Ik was het er niet mee eens en wilde geen afstand doen en vertelde de agent over mijn uitrusting het prepper gebeuren en dat het gewoon onderdeel is van deze uitrusting en dat het tevens veilig opgeborgen in de kast ligt, ik loop er niet zomaar mee buiten op straat oid. Een verhitte discussie volgde en de agent werd er nog kwaad bij omdat ik er tegen in bleef gaan. Goed ik was me mes en ploertendoder dus kwijt. Nu heb ik ook nog een boete toegestuurd gekregen van de officier van justitie omdat ik me schuldig heb gemaakt aan het navolgende misdrijf/overtreding. Omschrijving strafbaar feit: Voorhanden hebben, vervaardigen, verv.,transform. etc wapens cat1 Wet wapens en munitie, art 13 lid 1. En de hoogte van de boete bedraagt 225,00 Euro's. Ik ben het hier totaal niet mee eens en wil hier tegen in beroep gaan ook zou ik mijn spullen terug willen hebben. Mijn vraag aan jullie is heeft iemand hier ervaring mee en maak ik hierin een kans om die boete ongedaan te krijgen en zou het eventueel mogelijk zijn mijn spulletjes terug te eisen, ook ben ik benieuwd of deze spullen wel in beslag hadden mogen worden genomen. Graag zie ik een reactie hierop van jullie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...