Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Lazarus

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

37 Uitstekend

Over Lazarus

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Dit is een eenzijdige benadering van de Baltic Dry Index. - ook als het aantal schepen toeneemt daalt de index (bij gelijkblijvende bulk) - crash van de index is logisch door langere economische levensduur vrachtschepen (brandstofverbruik oude schepen) - nieuwe schepen (lange tijd tussen levering en bestelling) moeten varen, alles beter dan stil liggen. - De index is decennia op huidig pijl geweest en een goede zaak om groei te bevorderen. In april van dit jaar stond er over de index een mooi artikel in de Economist, met oa deze uitspraak: marginal increases in demand can pus
 2. Bij windmolens op zee kan de wind er ook langs. Toch "botst" de wind tegen de bladen en draaien deze maximaal. Ik ken het klimaat in Spanje niet, maar in Nederland zou ik met deze opstelling geen vertrouwen hebben dat het bestand is tegen storm. Ik hoop natuurlijk dat het wel voldoende is want het project op zich is natuurlijk top!
 3. Claim jij nu dat je voorspelling (Crisis) bijna goed was? We hebben nog helemaal geen crisis, alleen maar een correctie. Eerst aub mannen met stropdassen in het 1e item van het 8-uur journaal die ons geruststellen... :-)
 4. Inderdaad een prima opbrengst: die van mij doen het minder goed :-( Maar ik heb er geen melde en klein knopkruid als onkruid naast staan :-) Of ga je die ook oogsten?
 5. Ik zat vandaag rond 13:15 naast iemand die hem op dat moment ontving.
 6. Heb je daar bewijs van? Link? Bij voorbaat dank!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...