Ga naar inhoud

Wesley Bos

Lid
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Nederland
 • Beroep
  Student
 • Nieuwsbrief
  Ja
 • Homepage
  https://www.youtube.com/user/LarkenRose

Wesley Bos's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

34

Community reputatie

 1. Ow oke, hier was ik me niet van bewust. Ik zal een korte opsomming geven: Alle bestanddelen van de cannabis (hennep) plant zijn bruikbaar. De cannabis plant bestaat uit vier bestanddelen: de bast, de bladeren, de bloemen en de zaden. Bast: kan gebruikt worden om o.a. kleding, touw, papier en verpakking (zoals karton) te maken Bladeren: kunnen gebruikt worden om o.a. bouwmaterialen en compost mee te maken Bloemen: worden meestal gebruikt op de manier zoals wij die kennen, namelijk roken, bakken en verwerkt in o.a. thee Zaden: kunnen gebruikt worden om o.a. verf, brandstof, cosmetica en voedingsproducten mee te maken De gehele planten zijn tevens handig om te voorkomen dat grond erodeert, ze hebben in principe geen stoffen nodig om te groeien en de grond wordt er gezonder door. De cannabis plant groeit in slechts 4 maanden tijd tot een volwassen plant, terwijl sommige bomen bijv. 100 jaar nodig hebben.
 2. Voor iedereen die geïnteresseerd is in interessante feiten over 's werelds meest veelzijdige plant, like onderstaande pagina aub. Dagelijkse updates! https://www.facebook.com/pages/Cannabis-worlds-most-versatile-plant/428411543977490
 3. Nee dus, maar vragen mag altijd
 4. Het is makkelijk om anderen af te kraken, niet waar? Verder draag je niets bij aan de discussie met deze reactie. Ook de mensen die je reactie 'liken' kiezen ervoor om mij af te kraken, en dan ook nog eens anoniem. Laten we het netjes houden aub. En wat betreft de laatste zin, ik ben inderdaad een optimist. Dat is al een betere verwoording dan 'leven of denken in een utopie'. Misschien zouden er meer optimisten moeten zijn, die vechten ten minste waar ze voor staan. En bovendien, ik plaats zulke topics/reacties niet om mezelf te verheerlijken. Integendeel zelfs, ik probeer alleen gezonde discussies op gang te brengen. Dit is iets dat steeds meer mensen doen, en hopelijk komen hier ooit échte oplossingen uit.
 5. En wat als ik wil stemmen op het einde van de overheid? Daar kan ik nergens voor terecht, omdat ze dan geen macht meer hebben. Daarom stem ik niet, ik doe niet mee aan het onderdrukken van anderen
 6. Ik stem ook niet. Als je stemt geef je iemand anders het recht om beslissingen te maken waar jij en alle anderen zich aan moeten houden, ook als je het er niet mee eens bent. Als politici eenmaal aangesteld zijn door het stemmen, zullen al hun beloftes verwateren en zullen ze handelen in hun eigen belang. Ze zullen zelden handelen in het belang van het volk. Ook al ga ik misschien off-topic hiermee, ik zou ook nog iets willen zeggen over belastingen. We betalen allemaal direct of indirect ongeveer 50% van onze inkomsten aan de overheid, terwijl hetgeen we terugkrijgen een verrassing is. Niemand weet wat er met het geld gaat gebeuren, en hier hebben we ook totaal geen inspraak in. Protesteren kan alleen in geschrift of in de vorm van opstanden, maar ook dit wordt weer de kop ingedrukt door politie die de opstandelingen 'onder controle' houdt. En precies op dit punt wil ik Geert Wilders een compliment geven. Hij is wellicht de enige politicus in Nederland die wél handelt in het belang van de bevolking, ook al beseffen veel mensen dit niet. Hij riskeert iedere dag zijn leven door ons met de neus op de feiten te drukken, en dit is iets wat we niet gewent zijn van de overheid. Hij zal dan wel een of andere gek zijn, toch? Niets is minder waar, hij is diegene die Rutte, Opstelten en Hennis-Plasschaert op het matje roept omdat ze de veiligheid van ALLE Nederlanders op het spel zetten.
 7. Ik volg Utopia al vanaf het begin Ik moet zeggen dat het onderling vrij aardig gaat, ook al zijn er regelmatig (onnodige) conflicten. Ik zou wel eens willen zien hoe 15 anarchisten het aan zouden pakken, die zouden ieder voor zichzelf aan de slag gaan, maar anderen wel helpen bij het verwezenlijken van hun dromen. Anarchisten gebruiken overigens ook geen geweld op eigen initiatief, maar enkel ter verdediging. Het verbaast me dat er in Utopia nog geen gewelddadige conflicten geweest zijn (oké misschien de baksteen op de voorruit ).
 8. Daar geef ik je gelijk in, maar dit is enkel een resultaat van het huidige systeem. In een anarchie is het in principe ieder voor zichzelf (in vrijwillige samenwerking met anderen), en is het mogelijk om kleine gemeenschappen te stichten met ongeveer dezelfde idealen. De huidige 'regeergebieden' (landen) zijn veel te groot om überhaupt tevredenheid te kunnen scheppen onder de bevolking.
 9. Politiek kan geen volksvertegenwoordiging zijn, aangezien 51% beslissingen door kan voeren waar de andere 49% zich ook aan MOET onderwerpen. Het hele 'meeste stemmen gelden' gedoe is een onrationele, geïndoctrineerde gedachte.
 10. Wilders heeft erg radicale oplossingen, waar ik het zelf niet allemaal mee eens ben. Ik zal er een paar opsommen: - Grenzen sluiten voor alle moslims (hier ben ik het niet mee eens, dit is alle moslims over één kam scheren) - Een wet invoeren die het mogelijk maakt om extremisten te laten vertrekken (of zelfs opsluiten) en hun Nederlands paspoort af te nemen - Het Nederlandse leger (en eventueel politie en marechaussee) gebruiken om het eigen land te beveiligen i.p.v. oorlog te voeren in andere landen
 11. Wilders geeft moslims niet de schuld, hij zegt alleen dat een erg kleine groep (extremisten) voor gevaar zorgen. Hier ben ik het mee eens, en ik heb dan ook net zoveel respect voor alle religies. Hij zegt dat moslims niet af mogen stappen van de islam, terwijl dit bij alle andere religies geen probleem is. En uiteraard is politiek zelf slecht, omdat niemand het RECHT heeft om de baas te spelen over anderen.
 12. http://www.dumpert.nl/mediabase/6634933/c271ef10/spreekbeurt_geert_wilders_(pvv)_tijdens_parijsdebat.html
 13. We hebben nog geen ervaring met een pure anarchie zo ver ik weet. Als we terug gaan naar hoe de mensheid is ontstaan op de wereld, dan komen we tot de conclusie dat een anarchie altijd bestaan heeft, en ook altijd zal blijven bestaan. Staatsvormen zoals een democratie zijn verzonnen en werken in theorie zelfs perfect, maar de praktijk heeft ons anders geleerd. Zodra er 'slechte' mensen aan het roer komen te staan (dit is bij iedere staatsvorm), zullen de gevolgen op termijn niet te overzien zijn. Dit heeft al honderden keren tot (wereld)oorlogen geleid, en zal ons geheid ook een Derde Wereldoorlog opleveren. Pas op het moment dat we beseffen dat liefde krachtiger is dan macht, zullen er mogelijkheden ontstaan voor wereldvrede. Helaas zullen we in de tussentijd nog een hoop nare dingen meemaken, maar ik ben ervan overtuigd dat verbetering onderweg is. De groep mensen die de moed heeft om hun eigen denkbeelden opzij te zetten en de situatie objectief te bekijken groeit iedere dag, en er is nog NOOIT een anarchist is geweest die terug is gegaan naar 'statisme' (benaming voor mensen die in een staat geloven).
 14. Ik denk dat je gelijk hebt en dat het weer een soort 'inside job' is. Het is immers een goed excuus op Syrië binnen te vallen op korte termijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...