Ga naar inhoud

Fiscuswerper

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Locatie
    Nederland
  • Beroep
    Fiscaal - Juridische adviseur
  • Nieuwsbrief
    Ja

Fiscuswerper's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

15

Reputatie

  1. Ik denk dat het afdekken meer argwaan wekt dan er niks aan doen. De meeste werklui hebben helemaal geen oog voor detail. Het is belangrijker dat de buurt niet weet dat je (grote) voorraden voedsel hebt en het niet kan zien van de straat. In geval van calamiteit komen ze het anders bij jouw (met geweld) halen.
  2. Over de houdbaarheid zou ik mij geen zorgen maken. Het is in ieder geval geen vermageringsdieet. Maltodextrine is een product uit aardappelmeel dat veel in zoetstoffen wordt gebruikt als goedkope tegenhanger van Stevia. Is dus zoet maar calorisch rijk. Daarnaast zie ik wat tegenstrijdige zouten. Kalium is vocht afdrijvend en natrium vocht vasthoudend. De olie werkt laxerend. Dan is er nog de prijs. Als je dagelijkse multi-vitamine slikt en dit product (7,45/245 gr) neemt: http://www.bodyenfitshop.nl/superfood/superfoods/body-en-fit-superfoods/premium-superfood-blend/?sqr=super& (1 maatschepje + 150 ml water/melk) en je mengt het met een goedkope eiwitshake (aldi 7,00 per bus). Dan heb je hetzelfde en ben je goedkoper uit.
  3. Ik wil deze kopen vanwege de radio. https://www.noodzaken.nl/electronica-en-navigatie/radio-s/torch-emc-02-multifunctionele-dynamoradio.html Ik heb al een handzwengel zaklamp (10,00 gamma), led zaklampen op batterij, campinglamp zonnecel/handzwengel/accu met oplaad mogelijkheid voor smartphone, hoofdlamp led voor in de auto. Langs alle trappen heb ik noodverlichting (Ledlamp met sensor 3,50 bij de Action) werkt goed als je gaan huisdieren hebt, batterijen gaan circa 6 maand mee.
  4. Mooie lijst voor de professional. Ik mis nog batterijen voor de koorts en bloeddrukmeter of zijn dit 'analoge' systemen? Ik hou mijzelf aan het K.I.S.S. principe ( Keep It Simple Stupid :-) Een goede EHBO koffer aangevuld met een aantal essentials en geneesmiddelen. Huismiddel als honing die had je al zie ik. Bijvoorbeeld: http://www.travelsafe.nl/assortiment/ehbo-kits/steriele-set/dental-kit/
  5. Als je budget wat ruimer is zou ik een inverter aggregaat kopen (va 275,00) die is ook geschikt voor computer/electronica.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...