Ga naar inhoud

foreigner

Lid
 • Items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

foreigner's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

33

Reputatie

 1. Typisch dat de stroom er volledig af moet. Kunnen ze niet TV en Internet platleggen? Dat bespaart denk ik ook al een hoop stroom 's avonds. Of zou iedereen dan spontaan een extra was gaan draaien?
 2. Met uitzondering van dodelijke traps zal een booby-trap een hongerig en wanhopig iemand denk ik niet tegenhouden. Misschien zelfs ongewenste aandacht trekken. Zelf denk ik dat het zinniger is om een alarmeringssysteem te bouwen zodat ik mijn spullen snel kan verbergen als er iemand aankomt. Voor mij het simpelste is waarschijnlijk het her-gebruiken van de bewegingsdetectoren in mijn tuinlampen en deze op een lampje in huis aansluiten. Als deze electronische oplossing niet mogelijk is dan misschien wat visdraad met een kattebelletje? Het is lastig creatief zijn zonder de exacte situatie te kennen.
 3. Hoe meer mensen er preppen hoe minder dit probleem speelt omdat er dan meer materiaal te delen valt. Vanuit die optiek zou ik dus vooral doorpreppen, zelfs als je je materialen niet kunt spreiden over meerdere locaties of anderszins beschermen. Ook betekend een brand niet meteen het einde van je woning en alles wat zich daar in bevind. Als je je spullen goed inpakt kun je ze in elk geval beschermen tegen rook en waterschade. In mijn persoonlijke situatie denk ik dat spullen onder de fundering van mijn huis of in een begraven vat in de tuin redelijk veilig zijn mocht er band uitbreken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...