Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Vodin

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Vodin

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Nee, ik ben zelf geen prepper. Ik vind het gewoon interessant om te horen wat mensen allemaal kunnen bedenken.
 2. Ja, ik heb wel een post gemaakt in de voorstel ronde section (vandaag nog). En zelf ben ik geen prepper, maar vind het wel interessant om te lezen wat mensen allemaal zouden doen in verschillende situatie's, en ik denk dat het altijd vanpas kan komen om wat dingen hier over te weten! Maar ik ben het niet echt met je eens. Want ik denk eerder dat zodra er een flinke wereld oorlog of wat dan ook uit zou breken dat er veel meer criminelen komen aangezien politie waarschijnlijk veel minder te zien zijn. Ook met andere rampen, zodra er geen of weinig poitie is komen er veel inbraken en derge
 3. Hmja, daar heb je gelijk in. Ik bedoel eigenlijk meer als het al gebeurd is. Dus de ramp is gebeurd en je hebt de spullen die je hebt. Dus een alarm systeem is echter iets wat je dan al zou moeten hebben, maar los van dat. Wat kan jij maken zonder echt speciale spullen te hebben? En ook bedoel ik wel boobie traps die degene in een rot situatie brengt. Dus geen emmertje water die over hem heen valt... Zelf is onze ingang redelijk hoog van de grond i.v.m dijk. Dus moeten mensen eerst een trap van ~10meter op lopen. Als je dan eenmaal de trap op bent sta je op een vierkant van hout met
 4. Vodin

  Boobie Traps

  Stel je voor er zou een ramp uitbreken, wat dan ook maakt niet uit maar mensen gaan in elkaars huizen rond kijken voor voedsel/wapens/geld of wat dan ook. Mij lijkt het dan zeker een goed idee om boobie traps te plaatsen om mensen buiten de deur of in iedergeval buiten de ruimte met spullen te houden. Dit bespaard jou de moeite en risico om het zelf te doen! Dusja, ik ben wel benieuwd hoe creatief de mensen hier zijn! Dus vertel op, wat zou jij doen om mensen buiten de deuren te houden met boobie traps?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...