Ga naar inhoud

Wezzel

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Locatie
    Eindhoven
  • Interesses
    preppen & outdoor
  • Beroep
    www.prepworld.nl
  • Nieuwsbrief
    Ja

Wezzel's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Reputatie

  1. Ik heb het mes zelf ook besteld voor mijn winkel maar ik moet zeggen dat het toch een aardig mes is voor de prijs, zelf zou ik denk ik eerder een mes pakken met een dikker lemmet maar dat is meer het persoonlijke doel waarvoor je je preps maakt. Als je in je preps hebt mee gecalculeerd dat je veel gaat vissen, dan is dit misschien toch een mooie oplossing want hij is zeer geschikt als vismes. Voor hout bewerking zou ik hem afraden. Wat betreft het 'China' stempeltje, daar was ik zelf ook licht over teleur gesteld maar het valt me op dat de grote hoeveelheid messen die ik nu op voorraad heb bijna allemaal daar gemaakt worden (of ColdSteel sommige modellen in Zuid Afrika), nu moet ik zeggen dat 'made in China' niet meer het zelfde zegt over de kwaliteit als de producten waar vroeger 'made in China' op stond, want qua kwaliteit is bijvoorbeeld de SOG Sealpup Elite (Taiwan) echt degelijk, en valt er ook niet heel veel negatiefs over de andere messen van bijvoorbeeld Buck te zeggen. Het merk kan dan wel Amerikaans zijn, maar het arbeidsloon in China ligt gewoon velen malen lager dan daar. Wil je echt voor 'Europese hoogwaardigheid dan kom je al snel bij Fallkniven, nadeel: prijs, maar je krijgt dan ook wel écht super kwaliteit messen. Ik moet zeggen dat ik stiekem toch wel ben gevallen voor de Scandinavische merken zoals Mora, Light My Fire, Fallkniven lekker degelijk, oersterk en een strak design het zijn producten waarvan je kunt zeggen 'daar is over nagedacht'. Wat betreft het onderhoud van messen, wanneer je messen langere tijd niet gebruikt kun je het lemmet het best even licht in oliën om corrosie te voorkomen. vooral wat betreft de messen van carbonstaal -> deze zijn niet roestvrij! probeer ze ook altijd af te drogen wanneer ze nat worden, dit is ook van toepassing op de meeste bijltjes.
  2. Ik las dat er toch wel iemand was hier die de MyFC brandstofcel had, en er positief over is, zijn er toevallig meer mensen met ervaringen over dit product? Wij gaan het artikel namelijk voeren in ons webwinkeltje, maar we zijn toch uiterst benieuwd naar hoe mensen over dit product denken. betreft de MyFC brandstofcel oplader en de MyFC pucks of hervullingen Persoonlijk vinden we het een erg gaaf product, we hebben er wat mee kunnen spelen (bij de leverancier) maar helaas zelf nog niet kunnen testen. Alvast hartelijk dank voor jullie reacties!
  3. nieuwe preppers winkel met leuke aanbiedingen en gave BOB's http://www.prepworld.nl Ik ben deze winkel samen met een goede vriend begonnen, omdat het al onze hobby was en het ook beschikbaar te maken voor een groter publiek. we gaan de site nog aanvullen met leuke tips&tricks, en hopen zo een mooi totaal plaatje neer te zetten! Al zijn we nu ook al wel trots op het resultaat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...