Ga naar inhoud

Kayaker

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Kayaker won de laatste dag op 14 oktober 2023

Kayaker had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kayaker's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

3

Reputatie

  1. Ik zag dat hij al een heleboel mensen heeft opgeleid… wellicht is dat de reden?
  2. Dit zag er heel interessant uit en heb de link gevolgd om zijn nieuwsbrief te volgen. Toen zag ik dat de online training cursus live is! Als die net zo goed is als de nieuwsbrief dan ga ik daar zeker eens voor zitten… ben wel benieuwd. Echt eindelijk iemand die duidelijk kan beredeneren waarom het nodig is wat wij doen en ik weet nu precies waar ik aan moet denken om alle basissen af te vinken.
  3. Kayaker

    Survival

    Shelter is vooral je tijd nemen. Kijk maar eens naar kinderen en hoe zij bouwen. Vaak is de reden dat die niet goed uit de voegen komt volwassenen die een eindtijd beslissen
  4. Dit is iets wat ik thuis ook doe. Echt een aanrader..! Vooral in de winter… dan is de kou savonds ietwat uit de lakens (mits je geen avondmens bent).
  5. absoluut! Die van mij gaat al 23 jaar (woah) mee en nog steeds niet de neiging om deze te vervangen!
  6. Goeie vraag! Wat ik zelf merk bij mijn oude rugzakken en regenjassen is dat de lining loslaat…( producten van het duitse merk huis in de bergen). Als dat ook zo bij de tent is, is het een tijd voor een nieuwe zoals je zelf zegt is proberen altijd een goed idee.. en dan vooral proberen in regen van een hele nacht door. Omdat de tent een uur lang waterdicht is betekend het niet dat die daarna niet klam begint te worden en uiteindelijk water door begint te laten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...