Ga naar inhoud

Dutchprepper008

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dutchprepper008

  1. Ik heb jodiumtabletten, pijnstilling als paracetamol, ibuprofen en asperine. Ook heb ik apigenine voor alergische reacties en Advil en nog slaaptablettens als oxazepam. En diarreeremmers tegen uitdroging.
  2. Ik weet dat in bepaald voedsel een verhoogde dosis van zware metalen aanwezig is zoals bij schelpdieren en bepaalde roofvissen (voedingscentrum). Deze zware metalen kunnen een nadelig effect hebben op de gezondheid. Zoals leverschade en schade aan de hersenen en aan het zenuwstelsel.
  3. In het geval dat het nog veilig is om naar huis te gaan, doe dat! Kijk dan of het veilig is om daar te blijven of om weg te gaan. Als je weg gaat maak dan een inschatting welke gear je nodig hebt en is het handig om een get home bag te hebben. Zo kan je weer veilig naar huis als dat mogelijk is. Kan dit niet zorg voor een goede bug out location en een EDC met water en voeding.
  4. 1. Tactical plate carrier 2. Gasmasker 3. Meer lang houdbaar voedsel 4. Forclaz zonnepaneel 5. Lucx LX-002+Skin Caracal Bivvy
  5. De eerste hulpkit hoeft niet het zelfde te zijn als dit alleen een paar suggesties: Een CAT Tourinquet is belangrijk. Hiermee kan je snel levenbedreigende bloedingen stoppen. Tekentang is ook handig, daarnaast een goede traumaschaar die door kleding heen kan knippen. Nog wat middelen voor kleinere verwondingen zoals: steriel gaas, pleisters en elastisch fixatieweefsel. Denk ook aan hygiene dus zorg dat je plastic handschoenen hebt en desinfectiegel. Als laatste zo'n nooddeken, meestal verkrijgbaar bij kampeerwinkels.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...