Ga naar inhoud

jennifer

Lid
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Somewhere over the rainbow
 • Interesses
  leren een prepper te worden
 • Beroep
  ZZPer
 • Nieuwsbrief
  Nee

jennifer's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

45

Community reputatie

 1. Nou nee hoor, ik raakte ongevraagd betrokken bij dit topic en heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om omgevraagd, na het allemaal door te lezen, USAfan iets te melden. Ik heb geen inhoudelijke mening over PM, heb nl andere investeringen. Groetjes, Jennifer
 2. Uitleg: goud/zilver vs hout (snijden) De z.g.n. meningen gebasseerd op feiten over goud/zilver waarden afhankelijk wat de feiten worden veranderen ook de meningen. Hout (snijden etc.) Is een gegeven = een vastgelegde uitdrukking van een feit. Vandaar mijn opmerking appels met peren vergelijken. Hopelijk heb ik duidelijk uitleg gegeven over mijn uitspraak. Groetjes, Jennifer
 3. Dat is weer zo'n voorbeeld van appels met peren vergelijken Maargoed, wanneer USAfan dan toch graag een mening van een ander wil.... Op FB zijn er 2 leuke preppers communities American Preppers Network American Prepper Nation Ik heb daar ook het een en ander gelezen over goud en zilver... Doe er je voordeel mee zou ik zeggen @USAfan
 4. @USAfan als ik jou was zou ik niet meer reageren...doe wat je denkt dat het beste is. Je hebt niet voor niets een 'gut feeling', volg dat niet de meningen van een ander.
 5. @martin wil je mij s.v.p. niet onnodig noemen op het forum. Ik denk niet dat deze persoon familie van mij is, die houden zich niet bezig met forums als deze. Mijn broer is geen 27.
 6. Heerlijk weekje vrij...

  Note to self: zoeken in forum huisvesting, DIY, prepper benodigdheden

 7. jennifer

  Hete pepers

  Oh jeetje, pepperspray is hier in NL verboden? Sorry voor de link!
 8. @Vladimir, op jou nog wel een reactie. 1. Je theorie klinkt aannemelijk, maar klopt niet. Daarvoor heb ik te weinig info gegeven over het werk en de opleidingen 2. Laat het duidelijk zijn voor iedereen die mij hier zwart maken: mijn blog is een voortvloeisel van het boek dat ik schrijf. Op mijn verzoek wordt mijn dochtertje gevolgd door een kinderarts, kinder neuroloog en kno arts. Deze specialisten zijn volledig op de hoogte van mijn levenswijze en hebben vertrouwen in mij en de kennis die ik heb. Zij worden ook vermeld in het boek. Dus een fora huisarts als KS kan van de hoge toren blazen en vele forum leden meeslepen in zijn waan en mij in een kwaad dag licht te stellen, dus voordat er nog meer mensen zich willen lenen om mij onder uit te halen, doe het dan wel i.i.g. op basis van de juiste gegevens. Een huisarts is géén specialist, daarvoor is de opleiding té algemeen.
 9. @phaelin als jou theorie klopt had m'n dochtertje sinds haar geboorte dus regelmatig ziek moeten zijn en de mensen om mij heen. Nogmaals, ik ben geen drager van MSRA daar ben ik voor getest. Volgens mijn huisarts ben ik een vd gezondste patiënten in zijn praktijk en anders had hij mij wel verteld dat ik een gevaar voor de mensen om mij heen ben. Er zijn zoveel ziektes/virussen die ernstige gevolgen KUNNEN hebben, zoals een onschuldige koortslip bijv. Encaefallitis is ook geen prettig vooruitzicht. Zo dit was mn laatste reactie op dit topic. Er zijn veel boeiende en leerzame topics op dit forum.
 10. Een forum lid heeft mij geadviseerd niet meer te reageren op dit topic, vandaar dat je geen antwoord krijgt op je vragen. Misschien is het nu duidelijk.
 11. Wanneer je net als je "miss google is ur friend" even op zoekt op wiki NL onder college Verenigde Staten, kun je precies lezen wat ze een college hier in NL noemen. Schijnbaar had je nog niet jouw mening goed onderbouwd met waarheid. In NL hebben sommige scholen in het voort gezet onderwijs het woord college achter de naam staan, dat zijn natuurlijk geen HBO's zoals in de VS.
 12. Ik weet wat er beschreven staat over kuren afmaken. Ik ben 40 en heb in het verleden 4 x een kuur gehad die ik niet heb af gemaakt en ik heb geen MRSA. Sterker zelfs, ik ben voor het laatst ziek geweest in 1999. M'n dochtertje is door de huisarts na gekeken. Ieder mens is anders de een rookt, krijgt kanker en gaat dood, een ander rookt tot z'n dood zonder kanker te krijgen. Ik heb geen MRSA ondanks ik 4 kuren niet heb afgemaakt. Zo zijn er nog meer voorbeelden...
 13. Op een andere topic Koemis Koetjing thee en druppels - nierstenen en blaasontsteking reageer jij op mijn bericht met: "Petehbonen zijn vochtafdrijvend en daardoor bloedzuiverend. Net als asperger.Alleen stinkt je plas, net zoals urine anders en sterk ruikt na het eten van asperges". Waar mee onderbouw jij dat? Beetje hypocriet vind je niet @Stuudje?
 14. Als dat zo was had mijn huisarts er wel iets over gezegd. Met wat kun jij dat bewijzen, en nee niet de mening van KS een echt medisch onderzoek, dat een kuur onderbreken slecht is. Volgens mij is mijn dochtertje levend bewijs dat dat kolder is. Over intelligentie gesproken, bij jou schort het er ook wel aan volgens mij. Ik begrijp dat iedereen op dit forum hun standpunt moet onder bouwen met bewijs of moet alleen ik dat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...