Ga naar inhoud

Alhazen

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Alhazen

  1. Die heb ik ook, zeer betrouwbaar en voor die prijs een must buy
  2. Sheath (bevat Zero Tolerance 0100 fixed blade en 0200 folder) Folder bij use bevestigt aan belt ipv sheath Zero Tolerance 0200 folder, heavy duty, G10 grip, 4 inch blade, amazon link: http://www.amazon.com/Zero-Tolerance-Tactical-Response-Knife/dp/B0014E47I2 Zero Tolerance 0100 fixed blade, full tang, CPM3V tool steel, G10, amazon link: http://www.amazon.com/Tolerance-ZT0100-Military-Black-Fixed/dp/B0014DXZT0 Prijzig maar je leven is onbetaalbaar.
  3. Hangt af van plaatselijke wetgeving en prenuptial. Iedereen beseft wel dat relaties niet eeuwig blijven duren, en uit elkaar gaan kan zoals SHTF op elk moment gebeuren. Op die moment waardevolle resources moeten afstaan is duidelijk negatief voor je voorbereiding, dit vraagt weer tijd, geld en energie om aan te vullen, plus een mentale load die niet gewenst is. Trouwen is een zeer verouderd systeem waar je imo zover mogelijk van weg wilt blijven. Je kan perfect samen zijn met iemand zonder deze puur administratieve regeling die bijzonder veel miserie met zich meebrengt. Mijn ouders' hun scheiding is na 21 jaar nog steeds niet volledig afgerond, ik raad iedereen van harte aan niet te trouwen of indien echt gewenst enkel symbolisch en niet voor de staat.
  4. Het is schandalig dat je automatisch Windows OS krijgt als je een computer koopt, Linux is een zeer degelijk alternatief. Of het nu echt een grote meerwaarde is? Voor de gewone gebruiker die surft en wat Word gebruikt denk ik niet dat het de moeite waard is om over te stappen. Voor de budget prepper is gratis natuurlijk wel positief, zeker als je zelf je PC wilt bouwen. Men moet ook niet zomaar rebelleren tegen Windows gewoon omdat het Windows is, enkel indien er voor jou specifieke noden iets ontbreekt, kan je overwegen om over te stappen, anders verspil je tijd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...