Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

flippie

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over flippie

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Bij de action hebben ze nu ook zakjes gedroogd fruit 0,69 en houdbaar tm 19-07-2016. Zijn gevriesdroogd en lekker! Misschien een idee?
 2. Ik heb gelijk maar wat koffie bij ah ingeslagen,in de aanbieding 2 pakken perla gemalen koffie voor 3,99 a 500 gr. En suiker uiteraard!
 3. Hier ook geen bootje op zolder,bij overstroming zijn we weg. Vluchten we naar hoger gelegen gebied. Wat ik me wel afvraag is,hoeveel tijd zou je hebben om dat te bereiken. Hoger gebied is ongeveer 2 uren rijden en we wonen 0.7 m boven nap.
 4. Ik ben inderdaad ook wel benieuwd naar de review van de lifestraw family! Voor de rest ga ik me nog even wat beter inlezen,teveel keuze
 5. @prepass, dat is dan inderdaad niet handig. Ik denk dat een Sawyer mini en een katadyn combi op mijn lijstje gaan staan. Nog even sparen dus. Ik kon me nl niet inhouden deze maand met de voorraad aanleggen,dus alweer boven mijn budget gegaan
 6. @Geert: volgens mij is er niets mis met de sawyer,maar het leek me ook handig om iets tegen chemische verontreiniging te hebben. Qua prijs staat hij mij wel aan,maar ik heb me in eerst instantie in de katadyn verdiept. Qua waterfilters ben ik echt nog een leek,vandaar mijn vragen. Mijn man heeft een steripen en is daar ook wel tevreden over,maar ik wil wel iets hebben met voldoende capaciteit.
 7. Dank je wel Dick,dat ga ik zeker doen! Ik was gewoon even benieuwd
 8. Ik twijfel tussen de katadyn pocket en de combi. Ik lees dat veel van jullie een pocket hebben,maar de combi filtert ook de chemische verontreiniging. Waarom kiezen jullie dan toch voor de pocket? Het idee is om er dan een life straw family bij te doen en waterzuiveringstabletten. Heeft ook iemand ervaring met de lifestraw family? Groetjes Flippie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...