Ga naar inhoud

Vincitore

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Vincitore

  1. Honger maakt rauwe bonen zoet. Overigens met een flinke schep suiker ben ik gek op koude havermout. Heerlijk. Daarintegen ben ik gek op alles, behalve witlof.
  2. Maar niets wordt doorgezet. Geen rondleidingen meer, 1 hondje voor een uur? Er gaat niets planmatig. Ze zouden alleen al genoeg hebben aan rondleidingen. Fans genoeg.
  3. Mag ik vragen waarom ze wel tegelen en schilderen terwijl ik liever zou eten dan verven?
  4. Ik weet dat Utopia volledig nep is. Maar ik denk dat de camera het probleem niet is. Wel dat het geregiseerd is. Toch heb ik het idee dat je zonder regie ook interessante tv kunt maken. Door bijvoorbeeld doelen te stellen. Lang om uit te leggen en de Mol gaat alleen voor makkelijk gewin. Maar het zou best kunnen.
  5. Nee niet toneelspelen. Altijd zo negatief. Naar mij idee zou het voor veel preppers, of liever survivalers, een mooie test zijn hoever je kunt komen. Misschien dat deze groep ook wel faalt. Misschien is de groep succesvol. Het zou in ieder geval een mooie testcase kunnen zijn.
  6. Ik zou dat wel doen. Ik zie, ondanks de slechte opzet van het programma, toch mogelijkheden om er een prestatie neer te zetten. Gewoon iets meer een bid en werk mentaliteit. Daarbij een goed uitgebalanceerde bob past gemakkelijk in die kist.
  7. De hele club eruit en 15 preppers erin. Wie zit nou op die aartsluie Harold te wachten die alleen maar op zijn nest ligt te klagen?
  8. Ze hebben ook gelijk, daar niet van. Waar ik op doel is dat er weinig te halen valt. Ze moeten aardbevingbestendig bouwen en alles wat gesloopt moet worden daarvoor vervangen. Dit gaat de staat niet doen. Wat loze beloftes en dat is het dan wel. Als er geen verkiezing was had Didi niet eens naar Grunn gegaan.
  9. Het jammere is dat de onkunde van het volk ervoor gaat zorgen dat de bevolking weer blij gemaakt wordt met een dooie mus. Vandaag stoppen met gasboren gaat over 20 jaar pas effect hebben. Niet op de economie dat is dan volgende week al. Minder boren gaat geen effect hebben. Niet in de komende 50 jaar.
  10. Dat hoop ik @DickBerts en anders zal de toekomst toebehoren aan " the few" .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...