Ga naar inhoud

Vincitore

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Vincitore's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Community reputatie

 1. Honger maakt rauwe bonen zoet. Overigens met een flinke schep suiker ben ik gek op koude havermout. Heerlijk. Daarintegen ben ik gek op alles, behalve witlof.
 2. Maar niets wordt doorgezet. Geen rondleidingen meer, 1 hondje voor een uur? Er gaat niets planmatig. Ze zouden alleen al genoeg hebben aan rondleidingen. Fans genoeg.
 3. Ik denk dat je wel rekening moet houden met twee dingen. Op deze site ben je bezig met preppen in geval er iets gebeurt. In de echte wereld is ook wel degelijk iets aan de hand. Wat op ontsporen lijkt. Ook ik ben behoorlijk boos. als ik bij een eventuele volksopstand al de rust kan bewaren om niet er in mee te gaan, dan zal ik zeker wel de andere kant opkijken als andere los gaan. wat betreft bankiers en politici. Ik neem ze heel veel kwalijk. Ze hebben de wetten vele malen overtreden en het uitblijven van straffen maakt mij nog bozer
 4. Mag ik vragen waarom ze wel tegelen en schilderen terwijl ik liever zou eten dan verven?
 5. Ik weet dat Utopia volledig nep is. Maar ik denk dat de camera het probleem niet is. Wel dat het geregiseerd is. Toch heb ik het idee dat je zonder regie ook interessante tv kunt maken. Door bijvoorbeeld doelen te stellen. Lang om uit te leggen en de Mol gaat alleen voor makkelijk gewin. Maar het zou best kunnen.
 6. Nee niet toneelspelen. Altijd zo negatief. Naar mij idee zou het voor veel preppers, of liever survivalers, een mooie test zijn hoever je kunt komen. Misschien dat deze groep ook wel faalt. Misschien is de groep succesvol. Het zou in ieder geval een mooie testcase kunnen zijn.
 7. Ik zou dat wel doen. Ik zie, ondanks de slechte opzet van het programma, toch mogelijkheden om er een prestatie neer te zetten. Gewoon iets meer een bid en werk mentaliteit. Daarbij een goed uitgebalanceerde bob past gemakkelijk in die kist.
 8. De hele club eruit en 15 preppers erin. Wie zit nou op die aartsluie Harold te wachten die alleen maar op zijn nest ligt te klagen?
 9. Nee klopt. Deze verkiezingen gaan geen grote verschillen maken. Zolang de trend maar ingezet wordt. Dan keert het tij wel een keer. wat betreft revolutie. In Nederland hebben we geen stammen en geen sterke geloofsrichtingen die om macht strijden. Ik hool dat dat er een kracht komt die het volk verenigt en dat dan tevens de kracht is die het machtsvacuum opvult. Dan komt het wel goed. Tel wel nooit gaat een revolutie vlekkeloos maar beter korte pijn dan langdurig ongemak.
 10. Ze hebben ook gelijk, daar niet van. Waar ik op doel is dat er weinig te halen valt. Ze moeten aardbevingbestendig bouwen en alles wat gesloopt moet worden daarvoor vervangen. Dit gaat de staat niet doen. Wat loze beloftes en dat is het dan wel. Als er geen verkiezing was had Didi niet eens naar Grunn gegaan.
 11. Het jammere is dat de onkunde van het volk ervoor gaat zorgen dat de bevolking weer blij gemaakt wordt met een dooie mus. Vandaag stoppen met gasboren gaat over 20 jaar pas effect hebben. Niet op de economie dat is dan volgende week al. Minder boren gaat geen effect hebben. Niet in de komende 50 jaar.
 12. We moeten ook stoppen met de term "politicus" en weer steevast " volksvertegenwoordiger" gaan zeggen. Misschien gaat er bij hen dan ook eens een lichtje branden.
 13. Met de invoering van de euro is ons hetzelfde beloofd als dat Europa Plus doet. En zeg eerlijk, Polen staan nou ook niet bekend om daadkracht en organisatie, niet meer sinds de middeleeuwen.
 14. Vergis je niet. De landelijke politiek wordt gehaat. En stukjes zoals gister voeden deze haat sterk. Als dit tot Mei doorzet dan kun je nog verbaasd staan. Vanmorgen een Marokkaan gesproken die serieus op de PVV gaat stemmen. Fanatiek moslim is hij niet en wil hij ook niet worden. Het kan verkeren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...