Ga naar inhoud

Hedzer

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

Hedzer's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Reputatie

  1. Hallo allemaal, Ik ben opzoek naar de mening over die leuke, veel te dure, technologische snufjes, genaamd de "Ultrabook". Ontzettend handige computers, ligt gewicht en lekker makkelijk mee te nemen. Als groot voordeel zie ik, dat als je een mooie tas als deze er bij koopt : http://www.bagageonline.nl/case-logic-bpca-114-14-laptop-backpack-anthracite.html. Altijd ruimte voor je edc, "geldige" reden om die grote rugzak overal mee te nemen. Dus, wat vinden jullie van Ultrabooks, elektrische snufjes, in het algemeen? Voordelen? Nadelen?
  2. Ik sport minstens 6 uur per week en maximaal 10 uur, nu heb ik na drie weken blessure leed gemerkt dat het snel in verval raakt en vroeg ik me af hoe andere, meer ervaren preppers hier mee bezig zijn.
  3. Bedankt voor de reacties, had er zelf ook al aan gedacht om er een paar zelf te maken maar wist nog niet zeker of dat de slimste oplossing was, nu weet ik dat ik ze gewoon zelf moet maken.
  4. Ik ben een aantal survival kits tegen gekomen en wou vragen wat over zulke kits gedacht wordt. Hier een aantal links De gerber bear grylls kits http://www.prepwinkel.nl/all-gear/survival-kit/p-1a/7001--gerber-ultimate-survival-kit.html en http://www.prepwinkel.nl/all-gear/survival-kit/p-1a/7002--gerber-basis-survival-kit.html Ook heb je wat duurdere die ik nog niet in NL gevonden heb http://www.gearpods.com/
  5. Ik heb de skeletool gevonden voor 54 euro en de freestyle voor 44, ook is de wave wat te zwaar voor mee naar school etc. http://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-leatherman-freestyle.htm#tabbutton3 http://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-leatherman-skeletool.htm
  6. Ik heb een vraagje, ik wil graag een multitool en ik wil graag weten wat een betere optie is, de skeletool of de freestyle van leatherman, ik zal het als een EDC gebruiken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...