Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Hedzer

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Hedzer

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Hallo allemaal, Ik ben opzoek naar de mening over die leuke, veel te dure, technologische snufjes, genaamd de "Ultrabook". Ontzettend handige computers, ligt gewicht en lekker makkelijk mee te nemen. Als groot voordeel zie ik, dat als je een mooie tas als deze er bij koopt : http://www.bagageonline.nl/case-logic-bpca-114-14-laptop-backpack-anthracite.html. Altijd ruimte voor je edc, "geldige" reden om die grote rugzak overal mee te nemen. Dus, wat vinden jullie van Ultrabooks, elektrische snufjes, in het algemeen? Voordelen? Nadelen?
 2. Ik sport minstens 6 uur per week en maximaal 10 uur, nu heb ik na drie weken blessure leed gemerkt dat het snel in verval raakt en vroeg ik me af hoe andere, meer ervaren preppers hier mee bezig zijn.
 3. Ik heb laatst gezien hoe de politie en ambulance mensen aan het vechten waren voor het leven van iemand die was neergestoken, het eerste wat op facebook stond was dat het zijn verdiende loon was omdat hij een hond zou hebben dood getrape. Dat had hij niet gedaan, terwijl er nu nog steeds mensen rondlopen en dat zeggen, dat geeft mij een beeld dat iedereen voor eigen rechter ging spelen. Dit geeft mij een dubbel gevoel omdat de dader, best alle kosten mag betalen van slachtoffer hulp voor de echte getuige(ik kwam net te laat, of net op tijd) maar zoals eerder al, daar wonen meestal mensen d
 4. In een nieuw wets voorstel van Fred Teven moeten gedetineerden 16 euro per dag voor maximaal 2 jaar lang betalen. Ook moeten zei meebetalen aan het proces en slachtoffer hulp. Wat vinden jullie hiervan? linkje : http://www.nu.nl/politiek/3674123/celstraf-moet-16-euro-per-dag-gaan-kosten.html
 5. Bedankt voor de reacties, had er zelf ook al aan gedacht om er een paar zelf te maken maar wist nog niet zeker of dat de slimste oplossing was, nu weet ik dat ik ze gewoon zelf moet maken.
 6. Ik ben een aantal survival kits tegen gekomen en wou vragen wat over zulke kits gedacht wordt. Hier een aantal links De gerber bear grylls kits http://www.prepwinkel.nl/all-gear/survival-kit/p-1a/7001--gerber-ultimate-survival-kit.html en http://www.prepwinkel.nl/all-gear/survival-kit/p-1a/7002--gerber-basis-survival-kit.html Ook heb je wat duurdere die ik nog niet in NL gevonden heb http://www.gearpods.com/
 7. Ik heb de skeletool gevonden voor 54 euro en de freestyle voor 44, ook is de wave wat te zwaar voor mee naar school etc. http://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-leatherman-freestyle.htm#tabbutton3 http://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-leatherman-skeletool.htm
 8. Ik heb een vraagje, ik wil graag een multitool en ik wil graag weten wat een betere optie is, de skeletool of de freestyle van leatherman, ik zal het als een EDC gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...