Ga naar inhoud

Lodewijk

Lid
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Amsterdam
 • Interesses
  mountainbiken & AJAX
 • Beroep
  banketbakker
 • Nieuwsbrief
  Ja

Lodewijk's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

14

Community reputatie

 1. Dat zal wel het allerlaatste zijn wat we zien gebeuren!!
 2. **Zoek de stuntaanbiedingen maar dan alleen van de producten die je ook wilt hebben en laat je door de rest niet gek maken! **Maak een boodschappenlijstje met alleen wat je nodig hebt cq graag wilt hebben! (een mens mag best leven) **Ga alleen en koop uitsluitend wat je op je lijstje heb staan! **Doe nooit boodschappen met een "hongerig" gevoel in je! Zo voorkom je dat je te veel heb en dingen aanschaf waar je niks mee doet en uiteindelijk weggooi en dat is hetzelfde als je geld weggooien!!
 3. nou nou wat een blunder maar dat geld hebben ze weer teruggehaald! alleen zijn er een paar sukkels geweest die al dat geld meteen hebben uitgegeven en komen nu in de schuldsanering want ze moeten het wel terugbetalen!!
 4. hahaha maar ik bedoel; als je een huis heb gekocht van een kwart miljoen €uro en achteraf blijkt dat het een opgelapte bouwval is dan geraak je wel vet in de put! aan de andere kant, als je een bouwval gekocht heb voor een "prikkie" en je weet het eigenhandig goed te renoveren ben je weer "spekkoper" dat bedoel ik met dat je heel goed moet weten waar je mee bezig bent!
 5. Je moet inderdaad heel goed weten waar je mee bezig bent want als je op dat moment een "kat"in"de"zak" gekocht heb zit je natuurlijk diep heel diep in de shit!
 6. afschaffen van het koningshuis inclusief koning Pils! (voorheen prins Pils)
 7. Daarom hebben de Eskimo's goeie kleding en de Aboriginals niet.
 8. Laten we eerst eens stoppen om de bodemloze put wat EU heet te spekken!!
 9. Als je het kan ophoesten zeg ik: altijd kopen! Waarom? Over het algemeen zijn de kosten van een hypotheek niet veel verschillend dan die van huren maar: zo lang je huur betaald zal er nooit en te nimmer 1 steen van jezelf worden en ben je al dat huurgeld gewoon kwijt! bij een hypotheekaflossing wordt dat huis steen voor steen wel van jezelf en uiteindelijk heb je echt iets!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...