Ga naar inhoud

DaanvdB

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  Post apocalyptic
 • Beroep
  Filmmaker
 • Nieuwsbrief
  Ja
 • Homepage
  http://www.cinecrowd.nl/niemandsland

DaanvdB's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

20

Community reputatie

 1. Ja, het loopt, maar niet helemaal zoals gehoopt. Nog iets van 40 uur online met crowdfunden (75%, hopelijk redden we de 100 zaterdag!). En preppen is best leuk; het helpt je in veel meer situaties. Zoveel zaken komen altijd van pas....het is meer een kwestie van productief denken en bewuster omgaan met zaken dan ik eerst dacht.
 2. En ik maar denken dat je er alleen mee kon bakken Zo leer je nog eens wat....
 3. Nog 4 dagen op CineCrowd. En dan moet de teller op 100 staan. Zijn er hier geïnteresseerden? Dan is dit het moment om te doneren!
 4. Nog maar 4 dagen crowdfunden! www dot cinecrowd dot nl/niemandsland

 5. Hoi allemaal, Pas sprak ik met iemand die voor bijvoorbeeld navigatie op de fiets een telefoon oplader (zoals te koop bij de kruidvat) gebruikt, maar dan eentje die zijn energie krijgt uit zonnecellen. Ik denk dat dit gaat over deze: http://www.bever.nl/rubytec-lader-kirk-2B31C00001?channel_code=544&product_code=77567565&gclid=CKmFqpuArr0CFY_HtAodJhwAKw of wellicht zoiets: http://www.batterijenhuis.nl/asolar-platinum-charger-mini-p-479510.html?gclid=CLeh58KArr0CFYWWtAod7DIABw Iemand ervaring met dat spul in de praktijk?
 6. DaanvdB

  VW Transporter T4

  Hallo allemaal, Zelf rijdt ik een oude (afgeragde, maarja...als student heb je weinig keuze!) Volkswagen Transporter T4. Nu rijden er daar echt nog talloze van rond, maar zou dit een goede auto zijn in een rampsituatie? Voordelen: - betrouwbaar - sterk - Groot-ruim (beide voor passagiers en cargo) - Veel onderdelen beschikbaar - Open motor (makkelijk toegankelijk) Nadelen: - Niet echt zuinig met brandstof - Zwaar - Weinig topsnelheid
 7. Het zou wel cool zijn als ik de crew rat voor kan zetten als lunch natuurlijk, maar ik weet niet of de vega's daar blij van worden Dat zou fijn zijn, en ik ben blij dat de teaser je bevalt! Het is overigens wel zo dat dit trailertje gemaakt is met een budget van een euro of 40, dus het is lang niet wat de film zal worden (hopen we, anders verdien ik mijn diploma niet!)
 8. Nog 15 dagen te gaan! Prepshop.nl en iSurvive hebben gedoneerd, dus dat is erg leuk Hopelijk volgen er ook nog wat mensen van het preppersforum!
 9. Wat altijd het geval is, lastige situatie of niet, is dat voor veel mensen vertrouwen, status en misschien zelfs een echte band toch vaak gebaseerd is op illusie. Toch denk ik wel dat er een hoop mensen wel echt betrouwbaar zijn. Het is alleen maar de vraag wat daar van over blijft als eigenbelang een kwestie van leven of dood zal zijn.
 10. Vandaag heb ik soortgelijke inkopen gedaan voor een pakketje. Het was 10 euro; erin zit (geinspirireerd) - Verbanddoosje (met schaar) - Noodles - Werkhandschoenen - Potlood/puntenslijper en klein notitieblokje - Knijpkat lamp (ca 1,79) - Een paar meten touw (de duct tape was op) - Lucifers - Kaars - Waterflesje Dit alles zit net boven de 10 euro, inclusief plastic bak waar het allemaal in gaat. Het is misschien niet de beste kwaliteit, maar het is best een cool doosje geworden
 11. Ik dacht dat je 1 licentie tegelijk kunt gebruiken, omdat je per productiecode maar 1 activatie tegelijkertijd hebt. Maar het kan zijn dat hier diep in de regels wat anders in staat. Het is wel zo dat een hoop oudere OEM licenties na een tijdje vervallen. Vaak geleverd als 'groeps' licentie voor een bepaalde type laptop. Maar goed, met Linux heb je dat probleem natuurlijk veel minder. Het is alleen nog even moeilijk met inburgeren van opensource software. Je hebt je systeem natuurlijk vooral voor jezelf, maar het is toch wat hoogdrempeliger voor mensen die alleen Windows kennen of zweren bij de simpele gui van Mac OSX.
 12. BIj de Action heb je ook verband doosjes, net iets over de 3 euro. Ik heb geen idee hoe nuttig die zijn en of je er serieus wat aan hebt, maar misschien zijn ze altijd handig om achter de hand te hebben. Duct tape is er volgens mij 1,59...maar ik kan me hierin vergissen.
 13. Via CineCrowd hoor ik dat er aardig wat mensen via dit forum naar de pagina zijn gekomen. Ik vind dit erg leuk! Op dit moment zijn we ons als team aan het verdiepen in locaties. We zijn het er een beetje over eens dat we zelf 'in case of emergency' zouden gaan verblijven in een fabriek. Dit omdat hier vaak genoeg ruimte is voor voldoende ruimte, je genoeg ruimte hebt om binnen (in kantoren oid) een plek te 'bouwen' waar voldoende beschutting is en je niet meteen buiten zit. Je kunt je hier ook vaak vrij goed verbergen en toch ook overzicht behouden over de omgeving (naderend gevaar, maar ook de aandacht van eventuele hulp kun je vaak door de hoogtes van zulke gebouwen naar je toe trekken). Bij overstromingen is het natuurlijk wel vaak behelpen, gezien veel fabrieken bij het water staan. Van de andere kant zijn een hoop van deze gebouwen vaak erg oud en daarom hebben ze ook 'bewezen' veilig te staan. Nadeel is wel het onderhoud. In je eentje kun je niet zomaar een fabriek staande houden. Het is wel dat constructies van staal minder onderhoud nodig hebben dan hout. Maar we kijken dus vooral naar de veiligheid en de anonimiteit van zo'n plek. En het is natuurlijk visueel erg interessant Lijkt dit voor jullie een beetje een logische keuze? Of vergis ik me ergens heel erg in?
 14. Ik prep (lightweight) voor de research van mijn afstudeerfilm Niemandsland, maar ook omdat het gewoon vaak nodig is voor mijn werk. Ik geloof niet echt dat er iets heel ergs zal gebeuren, maar ik ben al zo vaak in een situatie geweest (op een obscure filmset) waar vanalles mis kan gaan. Van beter door dieren, tot lampen die vast gezet moeten worden...of complete afwezigheid van hygenische toiletvoorzieningen. Dus ja....ik prep altijd een beetje om mijn productiebus een beetje de betrouwbare rots in de branding te houden. Het gebeurde in ieder geval gelukkig nog niet dat er iets voorviel waar we niet klaar voor waren. En dat is vaak wel een geruststellende gedachte! www.cinecrowd.nl/niemandsland
 15. Gezocht donateurs: www dot cinecrowd dot nl/niemandsland

×
×
 • Nieuwe aanmaken...