Ga naar inhoud

grey wolf

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door grey wolf

  1. Haha nee het is inderdaad geen broodrooster al moet ik zeggen dat ik er wel eens een aardappel mee in een vuur heb gebakken.(ja dat werkt) oke helaas weet ik het merk of maker niet(zou ik graag willen weten) wat ik wel weet is dat het een erg harde RVS soort is. voor de rest kan ik er weinig over vertellen. heb wel eens zitten denken om een gatje te boren en dan dat op te sturen om te laten kijken wat voor rvs het is. maar ja wat schiet ik daar dan mee op.
  2. Het is mijn Survival/jaagt mes. hij is daar iets te groot voor. (bijna 30cm zonder handsvat) komt die volgends mij ook vandaan. ook wel bekent als crocodile dundee knife. ik heb mijn mes gehad van een ex commando en oologs vetreraan, en waar hij hem vandaan heeft weet ik niet. het is van een heel hard maar flexiebel RVS. en ik zou hem niet kwijt willen voor geen goud. heb er bomen mee om gehakt, mee tussen stenen zitten vroeten, en nog niets mee aan de had. maar het is niet een mes wat je zo scherp krijgt dat je je eigen er mee kan scheren.(maar goed daar heb je een schermes voor) vele trips mee gemaakt en elke keer verbaas ik er iedereen mee wat dat ding allemaal wel niet overleeft. zelfs de mensen die er staan te lachen om dat het niet een mes is met een zwart kunstof handvat. zijn snel stil als ze zien wat voor mishandeling hij aan kan. als ik ooit achter de maker kom bestel ik een doos voor van die messen.
  3. natuurlijk maakt een groep en lokatie uit en ook wat er aan de hand is. ik zie het niet gebeuren dat als echt alles naar de T gaat wat we in ons huis kunnen blijven. veel te veel mensen per vierkante meter in dit land.
  4. ik zal mijn mes er ook even bij zetten. even een foto van internet af gehaald moet zeggen dat de foto wel van een kopie model is ik heb gelukkig de echte.
  5. nou heb ik niet alle 10 bladzijden gelezen maar is het idee echt om thuis te blijven als er een WROL of SHTF uit breekt hier in Nederland?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...