Ga naar inhoud

vermoeid

Lid
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vermoeid

  1. Zwart geld bestaat niet. Is kretelogie van een heeeeel klein groepje. Best wel slim aangepakt overigens van die luitjes. Kijk je naar de basis van dit gezwets dan komt het er domweg op neer dat het hebbe hebbe hebbe hebbe is.. Dat zogenaamde zwart geld circuleert buiten hun controle..heeee... goh.....daar zijn de witteboorden weer. Oja..dit is ook een goeie .. dat zwarte geld wordt allemaal met misdaad bij elkaar geharkt.. wat een zwets...zolang jij nog geen 100% slaaf bent pakken we alles maar dan ook echt alles van je af...Hoe je aan de centjes komt dondert niet... afpakken..van mij mij mij mij ...oja.. en doe je leven er ook eventjes bij..wel zo makkelijk...

  2. Ik snap die hackers echt niet... kijk de truc even af bij die blauwe envelop organisatie,, beetje investeren in een blauw envelopje en wat kopietjes van diverse in elkaar geknutselde formulieren met lollig rekeningnummertje en een heel veel volk geeft zonder morren zijn geld af.. Niks technisch..geen machinetaaldenken geen bits/bots en bats en zo...even de gebruiksaanwijzing lezen van het kopieermasjien en klaar is kees.2e klasser kan dat al..Domme mensen die hackers. Je kunt natuurlijk ook politicus worden..das helemaal risico vrij roven..

  3. Zelfvoorzienend is hard werken, dat klopt. Maar het geeft wel een hele hoop voldoening. En rust. Daarbij komt dan ook nog dat je veel minder bestolen wordt door de roverheid die jou eigenlijk het liefst na een volgzaam en hardwerkend leven ( voor een ander) een spuitje geeft. Dat om kosten te besparen, ondanks het feit dat dit land geld in overvloed heeft. Kortom, off the grid gaan , zo snel mogelijk.. De shit zit al in de ventilator.. en flink ook..Pensioen en aow...ach .. als je daar op blijft hopen..tja...

  4. Wat @Kans verteld klopt. Een aantal mensen begrijpt heel erg goed hoe je een massa moet bespelen. Die hebben goed door dat oorlogen eigenlijk niet nodig zijn, ( maar wel lekker, lijdt de aandacht af) Financieel uitknijpen en alle mogelijkheden beperken/afnemen om je uit deze situatie te kunnen redden. Men slaat elkaar de hersens in voor het welzijn van een heeeeeeeeeeel klein groepje. Mensen prep je te barsten !! Er komt een beroerde tijd aan en zoals nu de agenda loopt ziet het er naar uit dat het ook snel gaat gebeuren.

  5. En dan dit, ik weet het, soms staan er zaken op het internet waar 100 kilo zout bij moet, Gezien het feit dat Ebola gepatenteerd is door een of ander farma huppeldepup samen met het vaccin geef ik het onderstaande veel credit.

     

    Arts ontwikkelde met leger medicijn, vervolgens totaal genegeerd.

     

    Richard C. Davis, arts en voormalig luchtvaartchirurg bij de Amerikaanse marine met een indrukwekkende staat van dienst, vertelde aan het hoofd te hebben gestaan van een project om het medicijn RC-2Beta te ontwikkelen. In de herfst van vorig jaar begon zijn bedrijf samen te werken met het leger aan een Level-4 biowapenfaciliteit in Maryland.

     

    Volgens Davis was het onderzoek een groot succes; RC-2Beta wist vier van ’s werelds dodelijkste virussen uit te schakelen. Bovendien bleek met middel niet giftig, dus werden gezonde cellen intact gelaten.

     

    ‘Iedereen was enorm opgewonden, want zo’n anti-viraal medicijn dat zoveel verschillende virussen kon doden zonder normale cellen aan te tasten is er nog nooit geweest,’ vervolgde Davis. Vlak nadat dit werd vastgesteld zegde het leger zonder enige verklaring alle samenwerking op. Op telefoontjes werd niet gereageerd.

     

    Twee weken later brak in West Afrika ebola uit. Davis contacteerde alle grote media, maar niet één was bereid om zijn verhaal te publiceren of uit te zenden. Ook de WHO, het CDC, de FDA, het National Institute of Health, DARPA en Artsen zonder Grenzen weigerden hem aan te horen. Inmiddels probeert de arts het via het uit Florida afkomstige Congreslid David Jolly.

     

    En denk maar niet dat dit vaccin niet geproduceerd wordt. Voor de kleine elite ligt dit allang klaar.

    Ook hier weer subliem spel om iedereen wel iets meer als een oor aan te "n........n "

    Oja.. en dan ook nog formaldehyde in waterbronnen te mikken om ebola achtige verschijnselen te krijgen.

  6. Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het helemaal niet de bedoeling is om ons mensen te helpen. Het verhaal van KS staat niet op zichzelf. Heb meerdere keren een roepende in de woestijn meegemaakt. Respect voor deze mensen. Vaak worden deze mensen volkomen aan de kant geschoven, ze zijn vervelend, prikken, steken, jengelen, zaniken, zeuren enz. en zorgen ervoor dat mensen zelfstandig gaan denken.

     

    "Dat is pas echt paniek".

    "Dat kan toch zomaar niet, waar moet het heen met de wereld als "bijna" iedereen zelfstandig gaat denken.

    • Leuk 1
  7. Langzaam wordt het wel duidelijk. Ebola zoals het nu gepresenteerd wordt schijnt niet te bestaan. Ga je dus ook niet aan dood. Het vaccin is wel dodelijk..Er duiken dus steeds meer berichtten op voor alweer een fals flag. Hegeliaanse dialectiek ten voeten uit. En ja..er zit daar spul in de grond waar een aantal mensen van willen profiteren... de rest laat zich wel raden.

  8. Ik heb hier en daar eens flink rond gezocht en voorlopig kom ik tot (helaas) de conclusie dat het inderdaad designer virussen zijn, aids, ebola, mexicaanse griep, enz. kennelijk blijkt het ebola verhaal toch niet zo effectief te zijn. Zag een filmpje van een ebola dode die naderhand opstond, geld kreeg en wegwandelde. Waar rook is is vuur, er zijn meer zaken waar gebruik maakt van acteurs. Kortom, mij bekruipt het gevoel dat iedereen weer vreselijk gen......d door degenen die er uiteindelijk beter van worden. Farma dus.. En dan inderdaad verplicht vaccin met onder ander kwik erin en geen moer helpen. Je wordt el wel ernstig ziek , (hoera, handel denkt farma) Daarbij komt ook dat naar mijn overtuiging voor iedere natuurlijke ziekte een natuurlijk medicijn is. Zelfs voor geproduceerde ziektes zijn er vaak nog wel oplossingen in de natuur.

    Hoe dan ook ebola blijft een eng verhaal, alleen al door de zieke geesten die dit bedenken.

  9. Het blijft altijd wel dubieus met voorspellers maar kennelijk had tie toch wat te melden hierover.

     

    En over deze gebeurtenissen heen zal een pestplaag uitbreken zo hevig dat meer dan twee derde van de wereld eraan te gronde zal gaan. Het zal van dien aard zijn dat men de eigendommen van velden en huizen niet meer zal weten te herkennen en het gras zal in de straten van de steden groeien hoger dan de knieën. Gezien het verhaal wat hieraan vooraf gaat is het bijna zeker dat er over de huidige periode gesproken wordt. Hou altijd veel slagen om de arm met dit soort zaken maar ligt het dodental ook niet op ongeveer 2/3 van de besmette mensen.. Hopelijk is het volkomen fout maar geeft toch een beetje te denken. Daarbij dan ook nog het feit dat het een kunstmatig virus is.. zijn we mooi klaar mee..Vooral ook intriest.

  10. Ik begrijp dat het aanleggen van bewakings systemen effectief werkt en bijdraagt aan de veiligheid, maar wat als de stroom uitvalt? We hebben een generator maar na verloop van tijd is brandstof op. Alternatief wordt dan windmolen en/of zonnepanelen. Totdat er een technisch probleem optreed en daar zit je dan met de spullen. Wat dan? Hoop uiteraard dat het nooit voorkomt..Je hebt jezelf al wat voorbereid door op een verdedigbare plek te wonen. Blijft de vraag voor mij een beetje open hoe je het dan aan gaat pakken als alle "moderne" hulpmiddelen het af laten weten.

  11. Ik ben er bijna zeker van dat die komt. Ik kan de tijd van "wanneer" niet goed inschatten op dit moment. Maar zelfs al zou die er niet komen, datzelfde groepje zoekt hoe dan ook en manier om een hoop mensen uit roeien en/of tot slaaf te maken..Preppers zijn vervelend..die maken medemensen wakker. Een gezin met kinderen zit echt niet op een oorlog of iets dergelijks te wachten. Preppers ook niet echt denk ik..maar ik/wij preppen wat we kunnen. Want dat er dikke shit komt is echt zeker. Heel erg dikke shit.

  12. Beetje late reactie maar hopelijk geen probleem.

    Misschien is dit al eens ter sprake gebracht maar heb ik er overheen gekeken. Leiderschap volgens een native american methode. Veel van deze "tribe's" werkten met een raad van wijzen en dat voldeed prima...kwam overigens een uitspraak tegen van een hoofdman. Iemand vroeg aan de hoofdman "zeg eens tegen je mensen dat ze dat gaan doen" Vervolgens keek de hoofdman die persoon verbijsterd aan en gaf als antwoord.. "Ben je wel goed bij je hoofd? Als ik ga zeggen wat de mensen moeten doen ben ik geen hoofdman meer." He heeft een tijdje geduurd voordat ik echt begreep wat die man zei..Hier kan menig zieleknijper nog wat van leren haha.

    Ben benieuwd naar reactie"s hieromtrent.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...