Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

CrispySock

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over CrispySock

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Tot nu toe is de planning om alleen te gaan, maar als iemand echt mee wilt is er ruimte voor 1 persoon. Officeel, als de auto klaar is als bug out vehicle zou er (leef)ruimte voor 2 zijn.
 2. Motorrijtuigenbelasting per maand: 165 euro Verzekering per maand: 80 euro Jazeker, het is duur per maand. Een low budget vergelijking is een moderne auto zoals een ford mondeo op benzine, deze zijn ook heel goedkoop te krijgen en hebben veel ruimte. De seat/volkswagen stations zijn wel het zuinigste denk ik, alleen wel iets minder ruimte. Maar als ik eenmaal op reis ben, dan slaap ik erin wat mij weer geld bespaart kwa campings/hostels. 2000W 4-takt generator met 15L tank voor stroomvoorziening. (Merk Einhell, type: RT-PG 2500) [ATTACH=CONFIG]9946[/ATTACH]
 3. Zaterdag 3 mei heb ik mijn eerste auto gekocht, de bestemming van de auto was om maandag naar de sloop te gaan. Dit kon ik niet laten gebeuren en met een lang uitgebreid plan om de auto om te bowen tot een, ultimate low budget bug out vehicle heb ik besloten de auto te kopen. 1000 Euro, 200 voor 4 winterbanden met velg (reserve) en 50 radio met usb/sd... totaal 1250 euro. Mercedes Benz W123 300TD (Touring Diesel) uit 1981. De auto is in orginele staat, binnen en buiten. 3L motor, zonder turbo. 4 versnellingen handgeschakeld 70L tank, DIESEL Open dak, handmatig open t
 4. Noorwegen, Zweden, Finland. Allemansrecht geeft je het recht om overal waar je maar wilt (wel 200m van iemand huis vandaan) te kamperen en kampvuur te hebben voor rond de 3 dagen. Heb zelf 4 maanden daar gezeten en weet uit ervaring dat je er genoeg plekken hebt waar je bijna kunt gaan wonen met je tent zonder op te vallen of gezien te worden.
 5. Ben ooit op youtube een filmpje tegengekomen van een man die een goede en krachtige (hand)boog maakte van tentstokken, de fiberglas type stokken. Desnoods een stukje pvc buis in het midden om de pijlen door te schieten. Mijn tent had alle kleuren van de regenboog door schimmel dus de tentstokken heb ik omgetoverd tot boog, met zelfgemaakte pijlen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...