Ga naar inhoud

maartje87

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door maartje87

 1. @Rimstone, we zijn hier allemaal om van elkaar te leren dus domme opmerkingen zijn er in mijn ogen niet Welkom. @jim90 Ook welkom!! Verpleegkundige, dat is handig voor preppen zeg!!
 2. Hahha heksenboot... dat is wat ik juist niet leuk vind ;-) 26 btw, dus totaal GEEN affiniteit met JB ;-)
 3. even heel slecht een copy paste.... "Ik ben Maartje, alhoewel ik nieuw ben op het forum heb ik stiekem al wat maandjes meegelezen voor ik lid werd. Ik ben nog woonachtig bij mijn ouders waar ik helaas geen mogelijkheid tot preppen heb. Echter wil ik wel voorbereid zijn WSHTF zeg maar... behalve dat ik een BOL wil hebben ben ik zeer zeker ook op zoek naar andere preppers in de omgeving (gilze-rijen) om mee te sparren en voor te bereiden. Samen sta je sterk toch? " Voel je vrij om meer info te vragen indien nodig!
 4. Hehe, het enige waar ik niet van hou is trance/dance/hiphop/r&b en justin bieber in het bijzonder.... de rest.. vind ik al snel goed
 5. Wel mega handig deze informatie, zeker als je in een situatie zit waarbij je ongemerkt wilt stoken maar een houtkachel of zibro te veel aandacht trekt. Bovendien heeft iedereen dit toch wel in huis zeker? Ideale kachel dit!!
 6. wow, hele handige post en zeer zeker bewustmakend. Verzamelen en prepper.... groot verschil. Skills zijn zonder meer belangrijker dan een blikje voedsel in de kast. I like!
 7. Ja ik zag het hier voorbij komen over sc gilze... maar komt goed. Wat drinken lijkt me zeker tof! Ik ben nog zo groen als gras als het op preppen aan komt dus het is zeker fijn om mensen in de buurt te hebben waar je dan mee kan praten.
 8. Ik ben Maartje, alhoewel ik nieuw ben op het forum heb ik stiekem al wat maandjes meegelezen voor ik lid werd. Ik ben nog woonachtig bij mijn ouders waar ik helaas geen mogelijkheid tot preppen heb. Echter wil ik wel voorbereid zijn WSHTF zeg maar... behalve dat ik een BOL wil hebben ben ik zeer zeker ook op zoek naar andere preppers in de omgeving (gilze-rijen) om mee te sparren en voor te bereiden. Samen sta je sterk toch?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...