Ga naar inhoud

Tank532

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tank532

  1. Ok, duidelijk! Thanx! Maar voor een goed masker begint het dan rond de € 170,- als ik naar de Prepshop kijk? En hoe zit dat met die filters, moet je die vaak vervangen en zijn de aansluitingen dan redelijk universeel? Of is het per merk/type weer anders?
  2. Ik ben al een tijdje naar gasmaskers aan het kijken maar wil er wel 1 die ook werkt uiteraard. Nu vind ik op internet hele dure systemen of hele goedkope bij de dumps. Die bij de dumps (vaak van oostblok of scandinavische makelij) zijn vaak nog "nieuw" of ten minste met een originele filter in een afgesloten blik. Er staat achter al;tijd bij dat deze alleen voor decoratieve doel gebruikt kunnen worden? Is dat zo en zo ja waar ligt dat eigenlijk aan? Zijn er mensen hier die meer weten over maskers? Wat zijn goede, betaalbare maskers en waar moet je op letten? Alvast bedankt!
  3. Beste mensen, ik overweeg ook een een paar metalen 20l jerry's met Eur95 te vullen. Ik lees van alles over goedjes en flacons om het langer houdbaar te maken, maar ik zie nergens hoe deze goedjes heten, waar je ze kunt krijgen en wat ze kosten? Misschien zoek ik slecht maar geef het nu op, dus wie kan mij vertellen waar en wat ik moet gaan halen? En hoe zit het met het octaangehalte? kan je niet beter 98 opslaan als 95? of maakt dat niet uit? Alvast bedankt voor de gouden tip! gr. Mike
  4. F150 bedankt voor je reactie. Ik had dat idd noch niet getest en twijfelde omdat het niet magnetisch is. Maar goed om te weten en kan apparatuur dus makkelijk beschermen.
  5. Ik vraag me af of je aluminiumfolie ook kunt gebruiken als een kooi van Faraday. Stel je hebt een radio of porto oid weet ik veel wat, dat je voor een EMP zou willen beschermen, zou je het apparaat dan in wat isolerende foam of iets dergelijks kunnen wikkelen en daarna in alufolie inpakken? Of werk dat niet met aluminium? Ik heb dat filmpje op de vorige pagina trouwens wel gezien, maar stel de vraag toch maar even...) Gr. Mickael
×
×
  • Nieuwe aanmaken...