Ga naar inhoud

Madeliefje

Lid
 • Aantal items

  1810
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  27

Posts die geplaatst zijn door Madeliefje

 1. Op 23-9-2021 om 17:38, Raycoupe zei:

  Extreem rechts en de antivaccers hadden zich aangesloten en als je dan met spullen gaat gooien, brandende fakkels, golfballen en zakken poep en pis, dat krijg je wel een reactie. In dit geval zelfs met rubberen kogels. En terecht, er is een verschil tussen demonstreren en voorbereidde rellen.

  Ja dat zeggen ze bij onze nationale propaganda staatsomroep de NOS.

  Die roepen gelijk extreemrechtse en antivaccers en zenden geselecteerde beelden uit.

  De wakkere nemen deze niet onafhankelijk eenzijdige nieuwsbrengers al lange tijd niet serieus.

  Er zijn er maar weinige in de Kamer die niet voor de foute elite werken.

  Deze wakkere spreekt wel de feiten uit. Terwijl een groot deel van Nederland zijn kop in het zand steekt en censuur pleegt.

   

   

 2. Er is een nieuwe wetenschappelijke studie gepubliceerd op basis van wetenschappelijk onderzoek dat in Canada is uitgevoerd en waarin wordt geconcludeerd dat de Covid-19 vaccins in feite bij 1 op de 1000 mensen myocarditis veroorzaken, in plaats van de 4,3 gevallen per miljoen toegediende doses die worden beweerd door de Britse toezichthouder op geneesmiddelen en de Chief Medical Officer, professor Chris Whitty, 
   

  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.09.13.21262182v1.full

   

  https://www.frontnieuws.com/nieuwe-wetenschappelijke-studie-concludeert-dat-hartonsteking-voorkomt-bij-1-op-de-1000-mensen-die-met-een-covid-19-vaccin-zijn-geinjecteerd/


   

   

  Steeds meer verpleegkundigen in de VS spreken zich uit op video.

   

  Jodi O’Malley is een geregistreerde verpleegster die werkt voor de federale overheid in HHS (Health and Human Services) bij het Phoenix Indian Medical Center, de Indian Health Service Division van HHS.

  Zij besloot contact op te nemen met Project Veritas toen een van haar collega’s, tegen haar geloofsovertuiging in, werd gedwongen om een COVID-19 injectie te krijgen als vereiste voor haar werk bij het Phoenix Indian Medical Center, en korte tijd later overleed.

  O’Malley is in de video te zien terwijl ze met andere verpleegkundigen praat over het feit dat deze verwondingen en sterfgevallen na COVID-19 injecties niet worden gemeld aan VAERS.

   

  https://www.frontnieuws.com/britse-hhs-verpleegster-slaat-alarm-over-covid-19-vaccinverwondingen-en-doden-die-niet-worden-gerapporteerd-nee-nee-dit-is-de-heuvel-waar-ik-op-zal-sterven/

 3. De bijwerkingen volgens de gepensioneerde artsen. 
  Zij kunnen vrij onderzoeken en praten zonder geschorst te worden😉

   


  Professor Arne Burkhardt en professor Walter Lang hebben jarenlange ervaring. Burckhardt leidde 18 jaar lang het Pathologisch Instituut in Reutlingen, Lang gaf 35 jaar leiding aan een particulier instituut dat gespecialiseerd is in onder meer longpathologie.

  Samen met andere pathologen onderzochten zij 10 sterfgevallen die waren opgetreden na coronavaccinatie. Vijf overlijdens zijn zeer waarschijnlijk gerelateerd aan het vaccin en twee andere gevallen waarschijnlijk.

   

  https://odysee.com/@de:d/Pressekonferenz--Tod-durch-Impfung-Undeklarierte-Bestandteile-der-COVID-19-Impfstoffe:b

   

  https://www.ninefornews.nl/duitse-pathologen-onderzoeken-sterfgevallen-na-covidprik-en-zijn-verbaasd-over-de-resultaten/

   

  Bij de EMA zijn inmiddels 25000 vaccinatiedoden gemeld en 2miljoen bijwerkingen.

 4. 4 uur geleden, Raff445 zei:

  Ja als je op vakantie wil voor een week met je gezin (4 kids) dan is het rustig 3 testen voor de week keer 6= 18 testen = 900,-Nou hoeft nog niet iedereen bij ons dus dat scheelt toch al gauw 150,- tot 300,- maar dan nog 600,- extra voor een vakantie is best veel...

  Ach daar denk ik niet .

  Ik ga daar niet aan mee doen. De besmettelijke gevaccineerde doen dat ook niet.

  Alleen als het om mijn gezondheid gaat zal ik misschien die stok in mijn hersenen laten steken om naar een dokter te kunnen.

  • Leuk 1
 5. In Australie zijn er al diverse kampen gereed.

  Canada en de VS zijn ook kampen aan het bouwen.

   

  https://www.bitchute.com/video/ZHb8XzLzdmbO/

   

  Verplicht testen spreekt voor zich natuurlijk.

   

  Het gaat om reizigers die het land binnenkomen en reizigers tussen staten wanneer er een covid hotspot in 1 der staten wordt geconstateerd (kan elk moment gebeuren). Deze zijn wettelijk verplicht 14 dagen onder toezicht in de quarantainekampen te verblijven. Kosten dien je zelf te betalen: 2500 dollar voor 1 persoon en meer dan 1 = 5000 dollar. 

   

  U kunt geen fysieke voorwerpen delen of overhandigen aan bewoners die niet uw gezinsleden zijn. COVID-19 leeft op oppervlakken, dus u mag geen items, speelgoed, eten, activiteiten of spelletjes spelen zoals kaarten met mensen buiten uw familie.

   

  https://coronavirus.nt.gov.au/travel/quarantine/mandatory-supervised-quarantine

   

   

   

  1721632135_Schermafbeelding2021-09-21030618.thumb.jpg.3299092f86b7431d77d6a30fc289f6c8.jpg

 6. Ongeveer 3.000 Franse gezondheidswerkers die zich om uiteenlopende redenen niet tegen covid-19 hebben laten injecteren, worden zonder loon van hun werk ontheven. Volgens Olivier Véran, minister van Volksgezondheid, zijn de meeste schorsingen tijdelijk, maar hebben “enkele tientallen” besloten ontslag te nemen, omdat zij weigeren zich te laten vaccineren.
   

  https://www.frontnieuws.com/van-held-naar-uitgestotene-ongevaccineerde-verpleegkundigen-geschorst-zonder-loon/

 7. In de Tweede Wereldoorlog kwam dit ook voor.  Mijn vader ging regelmatig aardappelen pikken van het land omdat ze anders geen eten hadden. Geld om het te kopen was er niet.

   

  Je had toen natuurlijk wel de Duitsers en de Nederlandse politie die toezicht hielden.

  Zonder die toezicht zal het waarschijnlijk wel massaal geplunderd zijn.

   

  Een afschrikkend middel gebruiken!

 8. Ten minste de helft van alle Covid-19-patiënten in ziekenhuizen en intensivecareafdelingen in Ierland is volledig gevaccineerd, zo blijkt uit nieuwe gegevens. Een groot aantal Covid-sterfgevallen sinds april is geclassificeerd als “doorbraakinfecties” bij volledig gevaccineerde patiënten, meldt Free West Media.

  Gezondheidsfunctionarissen hebben bevestigd dat de meerderheid van de gevallen van Covid-19 in Ierse ziekenhuizen nu gevaccineerd is. Volgens gegevens van de Health Service Executive is meer dan een kwart van de IC-opnames sinds juli het gevolg van “doorbraakinfecties” bij volledig gevaccineerde personen.

   

  https://freewestmedia.com/2021/09/13/covid-54-percent-of-hospital-patients-in-ireland-are-fully-vaccinated/
   

  https://dissident.one/2021/09/14/19048/

  • Leuk 1
 9. De Snowden Smartphone, de meest veilige en privacy-vriendelijke smartphone ter wereld

  Dit is de reden dat Android-Privacy.com de Snowden Smartphone in het leven geroepen heeft. Deze telefoon is volgens Snowden de meest veilige en privacyvriendelijke telefoon ter wereld (zie bovenstaande tweet).

  Op het gebied van gebruikersgemak is deze telefoon volledig te vergelijken met Android. Dit is een enorme plus ten opzichte van andere privacytelefoons, die een afwijkend operating system gebruiken.

  Deze privacyvriendelijke telefoon is volledig ‘de-googled’ en uitgerust met het meest privacyvriendelijke operating system ter wereld: GrapheneOS. Daardoor ben je ook gelijk van Google’s ‘Corona proximity tracking’ verlost. Jouw informatie is van jou en blijft alleen van jou!
   

  https://www.ninefornews.nl/telefoon-grootste-spionage-apparaat-google/
   

  https://android-privacy.com/snowden-smartphone/?mtm_campaign=snowden-smartphone-nfn-avt-sep

 10. Die ouwe is compleet de weg kwijt

  Hoe meer onderdrukking hoe meer verzet.

  Dit staat Nederland ook te wachten aangezien we het schoothondje zijn van dit soort landen.

   

  Biden verplicht alle 4 miljoen federale ambtenaren om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Deze maatregel zal ook gelden voor werknemers van onderaannemers in dienst van de staat. Ambtenaren krijgen 75 dagen om zich te laten inenten. Wie dat niet doet, zal op het matje geroepen worden en een ‘disciplinaire sanctie’ krijgen. Wie dan alsnog weigert geprikt te worden, kan ontslagen worden. Ondanks de verregaande implicaties van deze maatregel, lieten de ambtenarenvakbonden al weten de vaccinatieverplichting te aanvaarden. 

   

  Ook voor werknemers in de zorg komt er een vaccinatieverplichting. Dat geldt voor de meer dan 17 miljoen gezondheidswerkers die in een instelling werken die actief is via de Amerikaanse gezondheisstelsels Medicare en Medicaid, waarover Biden federale bevoegdheid heeft.

   

  Daarnaast worden bedrijven met meer dan 100 werknemers verplicht om hun personeel te laten vaccineren. Als ze dat niet doen, moeten ze die wekelijks testen, maar dat lijkt financieel en logistiek voor (grote) bedrijven onhaalbaar. Deze maatregel treft meer dan 80 miljoen werknemers. Er wordt ook gewerkt aan een verplichting voor bedrijven om hun werknemers betaald vrijaf te geven voor een vaccinatie.

   

  “Vandaag zullen de vaccinatie-vereisten in mijn plan in totaal ongeveer 100 miljoen Amerikanen treffen, twee derde van alle werkenden”, zei Biden. “En voor andere sectoren doe ik deze oproep: wie grote entertainmentplekken uitbaat, van sportstadions tot concertzalen en bioscopen, eis alsjeblieft dat mensen gevaccineerd zijn of een negatieve test kunnen laten zien als voorwaarde om binnen te mogen.”

   

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210909_97778831

  • Leuk 2
 11. De protesten tegen het vaccinpaspoort van Macron gaan in Frankrijk voor het negende weekend op rij door met honderdduizenden demonstranten op straat. De politie wordt steeds wreder in haar omgang met het publiek. Twee vrouwen werden onder meer met knuppels geslagen toen zij een winkelcentrum bezochten zonder eerst hun vaccinpas te tonen.
   

  https://www.frontnieuws.com/gewelddadige-scenes-in-frankrijk-politie-en-demonstranten-vechten-vanwege-vaccinpassen/

  • Leuk 1
 12. Wie eerder een besmetting opliep, is vijf tot zeven keer beter beschermd tegen de deltavariant van het virus dan mensen die volledig zijn gevaccineerd met Pfizer. Ook belanden mensen die eerder herstelden van het virus na een tweede infectie minder vaak in het ziekenhuis.
   

  https://www.demorgen.be/nieuws/besmetting-beschermt-beter-tegen-covid-19-dan-volledige-vaccinatie-bewijst-onderzoek-dit-zijn-de-conclusies~b638bfbd/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

   

  Uit een nieuwe Israëlische studie blijkt dat natuurlijke besmetting veel beter beschermt tegen de ‘deltavariant’ dan vaccins. Gevaccineerden hadden 13 keer meer kans om besmet te raken dan mensen die natuurlijke immuniteit hadden opgebouwd, en 27 keer meer kans om klachten te krijgen.

  https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/08/30/israelische-studie-natuurlijke-immuniteit-13-keer-zo-effectief-tegen-delta-als-vaccins/

   

  • Leuk 1
×
×
 • Nieuwe aanmaken...