Ga naar inhoud

Madeliefje

Lid niveau 2
  • Items

    2254
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    76

Berichten die geplaatst zijn door Madeliefje

  1.  

    Een Japanse organisatie die onderzoek doet naar de bijwerkingen van de coronavaccins heeft afgelopen week een persconferentie gegeven.

    Emeritus professor Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto wees erop dat inmiddels in duizenden wetenschappelijke publicaties melding wordt gemaakt van bijwerkingen na vaccinatie die elk orgaan treffen.

     

    Een groep artsen probeert te onderzoeken hoeveel gevallen van bijwerkingen er gemeld zijn in Japan, maar zij worden daarbij gedwarsboomd. Tijdschriften censureren studies, presentaties en publicaties worden tegengehouden.

     

     

     

    https://www.ninefornews.nl/japan-stelt-talloze-bijwerkingen-covidvaccins-aan-de-kaak-ongekend-in-de-menselijke-geschiedenis/?fbclid=IwAR34J-Qaf93uTio7atKbR4-GYw_v4WrLtXS0SahZ0burU_Xi2IqM3H-F1IM

  2.  

    Lopendebandwerk

    Verpleegkundige Erin Marie Olszewski besloot in New York te helpen toen corona daar uitbrak. Ze werd in een luxe hotel geplaatst, hoefde niets te doen, maar kreeg tot haar grote verbazing wel 10.000 dollar per week uitbetaald.

    Uiteindelijk mocht Olszewski aan de slag in een groot ziekenhuis, waar ze al snel tot de ontdekking kwam dat patiënten stierven door het protocol. Patiënten die positief testten op corona werden meteen aan de beademing gelegd.

     

     

    https://www.ninefornews.nl/de-schokkende-getuigenissen-van-de-coronaverpleegkundigen/

  3. https://gezondverstand.eu/2024/01/20/misdaad-krankzinnigheid-wat-reis-naar-thailand-leerde-over-nieuwsvoorziening-editie-81/

     

     

    Deze uitgave belicht de groeiende boerenprotesten in Duitsland, die anders dan in Nederland, een fundament leggen voor een bredere volksopstand. Een van de belangrijkste inkomsten van Oekraïne, kinder- en orgaanhandel, wordt niet onbelicht gelaten. We vragen ons tevens af of 2024 het jaar zal zijn waarin het Westen zijn vertrouwen verliest, waarbij we de falende systemen en mogelijke kenteringen onder de loep nemen.

    Daarnaast behandelen we de kwestie van de opzettelijke vermindering van de wereldbevolking, waarbij we ons richten op zowel moord als het belemmeren van voortplanting. Ook de voedselindustrie staat in de schijnwerpers, met een focus op de opkomst van kweekvlees en insecten, terwijl traditionele voedselbronnen worden ondermijnd.

    Verder krijgt het Gates/Fauci complot tegen de wereldbevolking een gedetailleerde analyse, waarin we onthullen hoe deze machtige figuren aan de wieg stonden van de georkestreerde Covid-misdaad.

  4. Ik wilde destijds ook het waardeloos geteste vaccin totdat ik mij wereldwijd ging inlezen over de fabrikanten . Ik schrok mij kapot.

    Ze zijn compleet onbetrouwbaar.

    Zijn gewoon criminelen.

     

    Er is inmiddels heeeel veel te vinden over de troep waar ze in handelen.

    Op de wakkere kanalen komen heel veel bewijzen en grote onderzoeken langs maar de media en politiek blokken alles. Gelukkig komen er in andere landen veel meer naar buiten.

    Maar het merendeel van de mensen met het testvaccin steken liever hun kop in het zand en vertrouwen nog op onze ministers!


    https://youtube.com/@Campbellteaching?si=XxNdko1KYaK0Wb5o

×
×
  • Nieuwe aanmaken...