Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

doom

Lid
 • Aantal items

  1394
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

doom won de laatste dag op 12 juni 2015

doom had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1029 Uitstekend

1 Volger

Over doom

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  in een huis
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nog nieuws van het plasfront? Ik overweeg hem mijn vrouw kado te doen met de kerst:D
 2. doom

  De dienstplicht

  Als je ISIS wil stoppen kun je beter de Europese leiders de rijken en koningshuizen vernietigen, grote kans dat het dan snel over is met ISIS. Voor die strijd ben ik wel te porren. Maar ik ga zeker niet mijn leven wagen tegen ISIS voor die klootzakken. Ik ben geen schaap;)
 3. Stapje voor stapje komen we steeds dichterbij. Nu moet de VS alleen nog het conflict met China verder aanwakkeren en de WOlll kan gestart worden. Maar hoe gaan ze voorkomen dat er gelijk 100 raketten de lucht in gaan!
 4. In Syrië en Irak dreigen de Koerden en Rusland roet in het eten te gooien. Dus niet zo vreemd dat de VS nu IS naar Libië verplaatst. Het komt ze nu goed uit dat het dankzij hun het een ongeregeld zooitje is in Libië .
 5. In de kranten word maar de helft vertelt. Het vluchtelingen verhaal staat er niet bij. Echt weer van dat bewuste halve nieuws.
 6. Je kan toch van die grote luchtfilters kopen voor de wietteelt. Deze zijn er om de wietlucht niet via de nodige ventilatie naar buiten gaat tegen te houden want anders gaan de buren heel snel klikken:mad:. Misschien werkt het andersom ook tegen stof. http://www.eugrowshop.eu/nl/luchttechniek-geurbestrijding/
 7. Enkele weken geleden vond in Polen de grootste demonstratie uit de geschiedenis van dat land plaats in Warschau en dat is zo goed als volledig weggecensureerd uit de mainstream media. Meer dan 170.000 mensen gingen de straten om op de Europese vlag te verbranden en te laten weten dat ze geen vluchtelingen willen. https://www.youtube.com/watch?v=0b2lD3tsWjM
 8. Laat die raket maar gewoon bovenop mijn knijter vallen, dan gaan we gewoon wat eerder hemelen;)
 9. Is echte ducktape veel beter dan de goedkope van de Wibra? Ik betaal bij de Wibra met korting 80cent voor 15meter.
 10. Het probleem is dat 90% economische vluchtelingen zijn, anders zou je ze prima in de regio kunnen opvangen. In Turkije en Saoedi-Arabië is plaats genoeg voor luxe tentenkampen. Dus de grenzen hier flink dicht timmeren en dan hopen dat ze thuis blijven of voor de aangewezen landen kiezen.
 11. Amerikaanse generaal: “Turkije moet uit de NAVO worden gezet” De ‘eenzijdige beslissing’ om de Russische straaljager neer te schieten is volgens de Vietnamveteraan ook een teken voor de NAVO dat Turkije indien nodig zijn eigen agenda nastreeft. “Zo gaan ze al een hele lange tijd te werk,” zei hij. “Ze zijn onderdeel van de NAVO, maar ook weer niet.” http://presstv.ir/Detail/2015/11/26/439304/Russia-NATO-Turkey-Su24-Paul-Vallely
 12. Na het neerschieten van de Russische straaljager herinnerde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov aan de betrokkenheid van Turkije bij de illegale oliehandel met IS. De olie wordt getransporteerd door het gebied waar het Russische toestel is neergeschoten, zei hij. Lavrov voegde toe dat Turkije door het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig eigenlijk de kant van IS heeft gekozen. De minister kreeg bijval van de Franse generaal Dominique Trinquand, die zei dat Turkije vrijwel niets doet tegen IS en de olie- en mensensmokkel langs zijn grens. http://www.zer
 13. Twee vooraanstaande Turkse journalisten zijn donderdag gearresteerd, omdat ze verdacht worden van spionage en het onthullen van staatsgeheimen. De arrestaties volgen op publicaties van foto's in de regeringskritischekrant Cumhuriyet die zouden tonen dat de Turkse geheime dienst begin 2014 behulpzaam is geweest bij het bewapenen van jihadisten in Syrië. http://www.nu.nl/buitenland/4172662/twee-turkse-journalisten-opgepakt-spionage.html
 14. Ik vertel het aan niemand meer en bespreek het ook niet meer met familieleden. Ze zijn destijds allemaal gewaarschuwd door mij en dat ik ze dan niet wil en kan zorgen. Maar soms ben ik wel is bang dat er dan na 2weken vele bekende en onbekende voor mijn deur staan omdat ze weten dat er dan wat te halen valt. En hoe hou je die dan buiten de deur!? En dan heb ik het nog niet eens over de staatspolitie die dan ook ff langs kan komen.
 15. Turkije wat hulpgoederen naar Syrie stuurt, gelooft men het zelf:( De NAVO bombardeert helemaal niets, ze schijnen de bommen op een leeg veld te hebben afgegooit voordat Rusland er actief was. Vandaar dat ISIS nog steeds bestaat;)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...