Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

doom

Lid
 • Aantal items

  1412
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

doom won de laatste dag op 12 juni 2015

doom had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1041 Uitstekend

1 Volger

Over doom

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  in een huis
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. In het beginstadium van Covid 4x per dag gorgelen met Betadine 1% mondwater. Uit onderzoek is gebleken dat het zeer goed werkt.
 2. Ivermectine nieuws. https://frankploegman.blog/
 3. Grrr betaling niet goed gegaan. Het geld word terug gestort. De verkoper heeft haar best gedaan om he5 geld te vinden en blijft goed communiceren. Iemand anders een poging wagen? Met een creditcard kan het niet. https://www.indiamart.com/proddetail/ivermectin-tablet-usp-19909611255.html?pos=3&kwd=ivermectin&tags=A||||7533.29|Price|proxy
 4. Sorry voor de late reactie. Ja in Therme Merano Ik weet niet of die harde waterstraal er nog is. Misschien is er ook een waterstraal Nederland!
 5. Ik wil dit verhaal vertellen als steun voor de velen die lijden onder clusterhoofdpijn (CH). Ik ben inmiddels 51jaar en had sinds mijn 25e jaar CH. In het ziekenhuis ben ik onderzocht en heb ik de spuiten en zuurstof voorgeschreven gekregen ter behandeling. Dit werkte goed om mijn 2x per jaar 6 weekelijkse aanvalperiode te doorstaan. Bij zware aanvallen gebruikte ik de spuiten. Ik had dan 1 a 3 aanvallen per dag. 5jaar geleden zat ik weer 2weken in een aanvalperiode en ik zou met mijn partner met de auto 4dagen naar Meran gaan in Italie. Dus de kleine zuurstofflessen en spuiten ginge
 6. Onderzoekers van het universitair ziekenhuis in Oslo hebben aanwijzingen dat gebruikers van levertraan minder kans hebben om besmet te raken met COVID-19. De vraag die de onderzoekers zich stellen is of dit komt door het product levertraan of door de leefstijl van de gebruikers van het product. Het inzicht komt voort uit een corona-studie die in het voorjaar plaatsvond. Tijdens het onderzoek wordt levertraan van Möller’s Omega-3 gebruikt. Bij Möller’s Nederland is erg enthousiast gereageerd op deze aankondiging. De voortgang van het onderzoek wordt de komende maanden dan ook nauwgezet
 7. Een commissie heeft een coronabehandeling van Drentse huisartsen goedgekeurd. Jan Scherpenisse en Marcel de Vijlder behandelen hun patiënten met dexamethason. Veertien huisartsenpraktijken gaan de behandeling nu voorschrijven bij corona. Voorlopig is de betaling niet aangekomen! De verkoper doet er wel alles aan. Dus afwachten. Pillen zijn van het merk Ivecop op Indiamart. Circa 20cent per stuk.
 8. Een commissie heeft een coronabehandeling van Drentse huisartsen goedgekeurd. Jan Scherpenisse en Marcel de Vijlder behandelen hun patiënten met dexamethason. Veertien huisartsenpraktijken gaan de behandeling nu voorschrijven bij corona.
 9. Vandaag in India besteld. Active Substance: Ivermectin Brand Name: Ivecop Tablet Product by: Menarini India Pvt Ltd Form Release: 1 Tablet in 1 strip USD Price: 6mg - $0.25/pill x 40 - $10 Shipping cost - $25 Transaction charges - $5 Total amount payable - $40
 10. Ik kan nergens info vinden over deze site! brobelgie.be Scam?!
 11. Ik heb nu enkele contacten op Indiamart om tot aankoop te gaan. Daar word Ivermectin veel verkocht en gebruikt. Ze hebben een test lopen in 2 provincies met Covid.
 12. Ze verkopen het op Aliexpress voor dieren.!
 13. Wie weet waar je zonder recept Stromectol kan bestellen? Stromectol is het merknaam en ivermectine is het medicijn tegen Covid. Ik wil hier geen discussie opstarten of het werkt, alleen maar weten waar het zonder recept te verkrijgen is? Gr
 14. Dat was een pandemie ook vorigjaar ook! Een zonnevlam of computervirus kan alles prima plat leggen. En een buitenaardse dreiging zou de voorstanders van een wereldregering prima uitkomen!
 15. Nu enkele berichten gelezen dat kort na of tijdens de Corona de volgende stap komt. Maanden de Wereld zonder stroom. Maanden zonder internet. Een buitenaardse dreiging. Wat denken jullie?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...