Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Chevy

Lid
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Chevy

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oke dan, dat is niet duur. Moet inderdaad specifiek binnen en buiten zak hebben. @ BePrepared: Die wil ik nog steeds een keer gaan maken in een heuvel in de Ardenne en dan een week ofzo daar verblijven. Die zeker nog op mijn bucketlist.
 2. Ja ik zoek ook nog steeds een complete M90 slaapzak met binnen en buiten zak. Iemand een idee waar je deze compleet kan kopen voor niet zo heel veel??
 3. Welkom, Het is altijd handig om bushcraft skills te hebben. Je weet maar nooit wanneer je het nodig heb.
 4. Persoonlijk heb ik boekvorm eerder dan een digitale versie. Mocht er namelijk een EMP vallen ben je je data kwijt. ;-) niet dat die gaat vallen, maar toch.
 5. Gaaf, alleen de prijs is minder gaaf. Toch blijft leuk
 6. Ik raad he aan om de pocket versie van "John 'Lofty' Wiseman" daar heb ik namelijk de pocket versie van gehad, deze heb ik aan een goede vriend van mij gegevens. (NL talig) Hier heb ik zelf ervaring mee en kan ik je zeker aanraden. Hieronder een link er van http://www.bol.com/nl/p/het-sas-handboek-dwarsligger/1001004006852065/ Nu heb ik van "John 'Lofty' Wiseman" een SAS Survival Handboek maar dan de grote thuis versie. Zie hieronder een link er van. http://www.bol.com/nl/p/het-grote-sas-survival-handboek/1001004008266589/
 7. Ait dat is wel netjes man. Beter dan je hond ook nog eigen voedsel mee kan nemen.
 8. Hey dat is een interessante link. Thanks.
 9. Hallo dan, ik heb even op Google gekeken en ik heb aardig wat gevonden. Maar ik ben benieuwd zijn er mensen hier die toevallig foto's online hebben staan die ik kan bekijken. Ben namelijk nieuwschierig naar wat jullie hebben.
 10. Hallo Chrisprep, Persoonlijk slaap ik overal. En dan heb ik het over overal. In de bossen slaap ik meestal op de grond in een afhankelijk van de duur van mij verblijf dan ga ik een slaapplek/kamp bouwen. De reden waarom ik zo mijn verblijf probeer te doen is om stealt te trainen. Ik heb een hangmat maar deze hang ik meestal op als ik met één van mijn maten ga bushcraften, dan is hij meestal nog niet eens voor mij maar voor een maat. Ik heb wel altijd een tarp in mijn rugzak zitten omdat ik ook nog wel eens een tarp op wil hangen net boven de grond en dan er gewoon onder ga ligg
 11. Hallo, Inderdaad dat is zeker een voordeel als je in een bosrijke omgeving woont. Daar heb je zeker gelijk dat je voordelen hebt in een urban situatie met bushcraft skills. Maar met je firedrill,, heb je er voldoende druk op geleverd vanaf bovenaf?? Moet een beetje spelen er mee, je moet niet denken dat bij mij alles vlekkeloos verloopt, nee in tegendeel. Iedereen moet leren en je leert van je eigen fouten en daar krijg je weer nieuwe kennis door. ;-) Zo moet je het doen, zo doe ik het ook. Hou me op de hoogte en geef me des noods een url van een filmpje kan ik kijken. (I
 12. Dank je. Het bos is gemakkelijk want je kunt er alle kanten mee op. Mocht het zo zijn dat de SHTF toeslaat dan heb ik me inderdaad ook voorgenomen de bossen in te gaan. Het liefst grote bossen ergends in het buitenland zoals de bergen van Duitsland ofzo. Je loopt er niet snel doorheen en mocht je moeten vluchten om welke reden dan ook dan kan je door het bos verplaatsen. Mocht je dat in Nederland willen uit oeffenene dan loop je al snel met hje hoofd tegen een snelweg aan. Waardoor je al gelijk vijandelijke mensen tegen het lijf aan loopt. Persoonlijk voel ik me thuis in de bos
×
×
 • Nieuwe aanmaken...