Ga naar inhoud

Johannes.

Lid
 • Items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Johannes.'s prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

32

Reputatie

 1. Dankjewel Kwakster Bjorn, ach het is een hobby.
 2. Ik heb vrij grote handen, dus ik heb voor de large gekozen. Groet, John.
 3. Dankjewel bjo1998. ik ben er dan ook zeer blij mee.
 4. Deze "messenkenner" gaat niet op Google kijken wat anderen er van zeggen, ik ben geen papegaai die iedereen maar napraat. En over het zelf testen dat gaat hem ook niet worden, deze "messenkenner" koopt geen messen van een dergelijk merk. Groet, John.
 5. Sorry dat ik jou teleur moet stellen, ik heb totaal geen ervaring met dit staal. Sterker nog, ik had er nooit van gehoord, het schijnt dat het maar door een paar fabrikanten gebruikt wordt. Afgaande op wat de topic starter schrijft is het geen "superstaal" als het van de getoonde klusjes al iets van zijn scherpte verliest is dat wel snel, ikzelf vind dat onacceptabel. Maar ik heb als messenliefhebber waarschijnlijk andere eisen dan iemand anders. Zoek je een mes om af en toe te gebruiken, of meeneemt op een dagtrip dan is dit staal ongetwijfeld goed genoeg. Ik denk niet dat M Nieto het zich kan veroorloven om troep te verkopen, maar ik ga er van uit dat je krijgt waarvoor je betaald. @kwakster is met vakantie. maar ik kan met vrij grote zekerheid zeggen dat hij ook geen ervaring met dit staal heeft. Mocht het wel zo zijn zou ik daar graag wat over lezen. Groet, John.
 6. Mijn laatste aanwinst is een Bark River: Bravo 1 LT. LT staat voor LIGHT, het lemmet van deze is beduidend dunner dan die van zijn "dikke" broer. Groet, J.
 7. Johannes.

  Bijl vs machete vs mes

  Een Krein K9 Dingo, zonder twijfel.
 8. Ik heb zelf een aantal hoeden, de meeste zijn Stetsons, maar mijn zwarte lederen Barmah wordt toch wel het meest gedragen. Die heeft al heel wat zon en regen gezien, en ziet er nog uit als nieuw. Groet, J.
 9. @kwakster het word tijd dat wij een keer samen gaan buiten spelen. @Lekker zo'n GSO is zeker niet verkeerd en dat M390 staal is zeker goed,maar verloor na een poosje dikke takken hakken toch wel wat van zijn scherpte, niet ernstig maar toch. Maar als we dan toch naar andere merken gaan kijken ging ik persoonlijk voor een TRC http://www.trcknives.com/gbr/page/tr-13 Daar heb ik takken mee gekapt en die verloor niets van de scherpte. Ik heb messen in allerlei soorten snedes, maar voor mij persoonlijk gaat er niets voor een convex of full flat grind. Scandi en sabre grinds lopen voor mijn gevoel te snel vast op de flanken. Als je een echt onverwoestbaar mes zoekt kijk dan naar een Krein K9 Dingo wel wat zwaarder maar een beest van een mes. Maar ik heb makkelijk praten, als het ene mes mij niet bevalt pak ik gewoon een ander mes, dat is het voordeel van een messen tic. Ik heb er hier zoveel liggen dat ik ze niet eens allemaal gebruikt heb. Groet, J.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...