Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Johannes.

Lid
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

32 Uitstekend

1 Volger

Over Johannes.

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Dankjewel Kwakster Bjorn, ach het is een hobby.
 2. Ik heb vrij grote handen, dus ik heb voor de large gekozen. Groet, John.
 3. Dankjewel bjo1998. ik ben er dan ook zeer blij mee.
 4. Ik had het gisteren ook ( Win8.1 Chrome ) vandaag geen problemen tot nu toe. Groet, John.
 5. Deze "messenkenner" gaat niet op Google kijken wat anderen er van zeggen, ik ben geen papegaai die iedereen maar napraat. En over het zelf testen dat gaat hem ook niet worden, deze "messenkenner" koopt geen messen van een dergelijk merk. Groet, John.
 6. Sorry dat ik jou teleur moet stellen, ik heb totaal geen ervaring met dit staal. Sterker nog, ik had er nooit van gehoord, het schijnt dat het maar door een paar fabrikanten gebruikt wordt. Afgaande op wat de topic starter schrijft is het geen "superstaal" als het van de getoonde klusjes al iets van zijn scherpte verliest is dat wel snel, ikzelf vind dat onacceptabel. Maar ik heb als messenliefhebber waarschijnlijk andere eisen dan iemand anders. Zoek je een mes om af en toe te gebruiken, of meeneemt op een dagtrip dan is dit staal ongetwijfeld goed genoeg. Ik denk niet dat M Nie
 7. Mijn laatste aanwinst is een Bark River: Bravo 1 LT. LT staat voor LIGHT, het lemmet van deze is beduidend dunner dan die van zijn "dikke" broer. Groet, J.
 8. Johannes.

  Bijl vs machete vs mes

  Een Krein K9 Dingo, zonder twijfel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...