Ga naar inhoud

Johannes.

Lid
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Johannes.'s Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

32

Community reputatie

 1. Dankjewel Kwakster Bjorn, ach het is een hobby.
 2. Ik heb vrij grote handen, dus ik heb voor de large gekozen. Groet, John.
 3. Dankjewel bjo1998. ik ben er dan ook zeer blij mee.
 4. Ik had het gisteren ook ( Win8.1 Chrome ) vandaag geen problemen tot nu toe. Groet, John.
 5. Deze "messenkenner" gaat niet op Google kijken wat anderen er van zeggen, ik ben geen papegaai die iedereen maar napraat. En over het zelf testen dat gaat hem ook niet worden, deze "messenkenner" koopt geen messen van een dergelijk merk. Groet, John.
 6. Sorry dat ik jou teleur moet stellen, ik heb totaal geen ervaring met dit staal. Sterker nog, ik had er nooit van gehoord, het schijnt dat het maar door een paar fabrikanten gebruikt wordt. Afgaande op wat de topic starter schrijft is het geen "superstaal" als het van de getoonde klusjes al iets van zijn scherpte verliest is dat wel snel, ikzelf vind dat onacceptabel. Maar ik heb als messenliefhebber waarschijnlijk andere eisen dan iemand anders. Zoek je een mes om af en toe te gebruiken, of meeneemt op een dagtrip dan is dit staal ongetwijfeld goed genoeg. Ik denk niet dat M Nieto het zich kan veroorloven om troep te verkopen, maar ik ga er van uit dat je krijgt waarvoor je betaald. @kwakster is met vakantie. maar ik kan met vrij grote zekerheid zeggen dat hij ook geen ervaring met dit staal heeft. Mocht het wel zo zijn zou ik daar graag wat over lezen. Groet, John.
 7. Mijn laatste aanwinst is een Bark River: Bravo 1 LT. LT staat voor LIGHT, het lemmet van deze is beduidend dunner dan die van zijn "dikke" broer. Groet, J.
 8. Johannes.

  Bijl vs machete vs mes

  Een Krein K9 Dingo, zonder twijfel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...