Ga naar inhoud

77ri

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Nee

77ri's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. Het is inderdaad veel geld. Ik zou die tas moeten voelen/passen om de kwaliteit te kunnen beoordelen. Dus wellicht zal ik die nooit kopen. Dank voor de SOTech-tip - die ga ik even goed onderzoeken.
  2. Dank voor het warme welkom. De reden is met name gebrek aan vertrouwen in de kwaliteit: ik vind $180.-- retail niet zo erg, maar voor die prijs is die tas in China gemaakt, naar Amerika verscheept en wordt er nog winst gemaakt ook. En dan heb ik de Nederlandse prijzen en tussenhandel nog niet eens meegenomen. Dus dan betaal ik liever voor een tas die door een fabrikant 'in huis' is gemaakt. En dan komt misschien een stukje 'gunnen' om de hoek kijken.
  3. Ik zie het merk Maxpedition bij herhaling terugkomen op deze, inmiddels al 39(!), pagina's. Maar feit blijft dat Maxpedition in China wordt gemaakt. Als ik Chinese gear kan voorkomen, dan doe ik dat graag. Dus mijn vraag is: wel alternatief dat in "de Westerse wereld" gemaakt is kunnen jullie adviseren voor de Maxpedition Vulture-II [46 liter] (of anders de Condor-II [32 liter], of als het echt niet anders kan de Falcon-II [25 liter])??? Thanks! Kent iemand hier bijvoorbeeld de Fast Pack EDC [30 liter] van Triple Aught Design? Ik houd deze tas in de gaten omdat de kwaliteit me top lijkt, helaas is de verkrijgbaarheid is slecht. Zie: http://www.tripleaughtdesign.com/Equipment/Bags-And-Packs/FAST-Pack-EDC
×
×
  • Nieuwe aanmaken...