Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Tyfoon30

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tyfoon30

 1. Ja het is zo ver ook ik heb wat kruiden en bloemkool en tomaatje alleen nog ff planten. Ik had het wel eens er over met me vrouwtje maar die verklaarde me voor gek.Nu wil het toeval dat je bij de Mac bij een Happy meal een kweekbakje met zaadjes krijg. Met me dochter in elkaar gezet wat water erbij en in het raamkozijn.Plots zei me vrouwtje wrm zet je ook niet wat in de tuin, ik dacht KASSA!!!!
 2. om te huilen vrienden hoe is het mogelijk goeden dag heer ow u kom voor een uitkering vervelend ik zie dat al 20 jaar het zelfde werk doe prima weet ik het goed gemaakt laten we lekker verder werken maar wel voor 75% minder en u komt ook niet uit het ritme laten we degenen die 20 jaar niet gewerkt hebben lekker liggen
 3. Eigelijk zou er een netwerk van BOl per regio moeten zijn om evt leden te kunnen opvangen
 4. Ok klasse gedaan pak je rust voor dit moment veel sterkte
 5. Me dochter heb zo juist een proefje gereden op de manage ik dacht wrm niet lekker met een paard op stap
 6. Pas je wel op dat je niet bij boerbartus in de buurt kom als zijn verdediging klaar is
 7. Ja duidelijk ik had wat meer uitleg kennhu geven hihi ik woon in de randstad ik kan alleen me klico in de tuin verstopen
 8. Als uitval basis zou ik 20FT container ergens op uw land ingraven deze als schuilkelder gebruiken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...